Τα πιο εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια χωρίς να ανοίξεις φύλο!

Τα πιο εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια χωρίς να ανοίξεις φύλο!

Τα συγκεκριμένα τυροπιτάκια είναι πανεύκολα για δυό λόγους : πρώτον, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι έχεις όλα τα υλικά σπίτι σου και, δεύτερον δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη τεχνική, ούτε δίπλωμα, ούτε άνοιγμα φύλου, ούτε ζύγισμα, η γεύση του δε είναι θεϊκή!


Υλικά


1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
1 κεσεδάκι ελαιόλαδο
1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
1 κεσεδάκι νόστιμο τυρί (κεφαλογραβιέρα, πεκορίνο, μετσοβόνε)
3 αυγά
400 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
δενδρολίβανο ή θυμάρι ή ψιλοκομμένο σχοινόπρασο μέσα στο μίγμα και σουσάμι ή μαυροκούκι.


Εκτέλεση


-Απλά ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζύ με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει μιά αφράτη ζύμη.
-Την αφήνεις μισή ώρα στο ψυγείο.
-Πλάθεις ανάμεσα στις παλάμες σου σε μικρά οβάλ ή στρογγυλά τυροπιτάκια.
-Βάζεις χαρτί ψησίματος στις δύο σχάρες του φούρνου και ακουμπάς τα τυροπιτάκια εκεί με μία απόσταση 2-3 εκατοστά μεταξύ τους γιατί φουσκώνουν στο ψήσιμο.
-Τα πασπαλίζεις με το σουσάμι ή το μαυροκούκι ή και τα δύο.
-Ψήνεις με αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.


πηγή: twominutesangie.blogspot.gr