Τέλεια συνταγή για τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά!
Τραγανός και πεντανόστιμος μπακαλιάρος! Συνοδεύστε τον με μια μεγάλη κουταλιά σκορδαλιά.
Υλικά συνταγής:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
Η νέα τεχνική που κάνει θραύση: Μαγείρεψε τα μακαρόνια σε τηγάνι με παγωμένο νερό
Κι όμως: Ξεφορτωθείτε την άσχημη μυρωδιά της σφουγγαρίστρας σας με το πιο έξυπνο κολπάκι!
Πεντανόστιμη σπιτική κέτσαπ! Η γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε
Υλικά συνταγής:
- 1 κιλό μπακαλιάρο παστό, ξαλμυρισμένο
- 1 ποτήρι ανθρακούχο νερό ή μπίρα
- 1 αυγό
- αλεύρι όσο πάρει (περίπου 1 ποτήρι), κοσκινισμένο
- λίγο αλάτι (προσοχή, γιατί ο μπακαλιάρος είναι αλμυρός)
- πιπέρι μπόλικο φρεσκοτριμμένο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ:
- 6-7 πατάτες
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- 3 κ.σ. Κόκκινο Ξίδι Καλαμάτας Kalamata Papadimitriou
- 1½ φλ. τσαγιού (στο 1½ φλ. υπολογίστε μισή ποσότητα από το κάθε λάδι) ελαιόλαδο και σπορέλαιο
- αλάτι
- 1 αβγό (βιολογικό)
- παντζάρια σαλάτα για το σερβίρισμα
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
Η νέα τεχνική που κάνει θραύση: Μαγείρεψε τα μακαρόνια σε τηγάνι με παγωμένο νερό
Κι όμως: Ξεφορτωθείτε την άσχημη μυρωδιά της σφουγγαρίστρας σας με το πιο έξυπνο κολπάκι!
Πεντανόστιμη σπιτική κέτσαπ! Η γρήγορη και εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε