Μπες στην κουζίνα μαζί με τον κορυφαίο chef pâtissier Διονύση Αλέρτα και φτιάξε Brownies, Crémeux framboise και Τάρτα μήλου!

Μπες στην κουζίνα μαζί με τον κορυφαίο chef pâtissier Διονύση Αλέρτα και φτιάξε Brownies, Crémeux framboise και Τάρτα μήλου!

Λαχταριστά σοκολατένια brownies, κρέμα με φραμπουάζ ή απολαυστική τάρτα μήλου; Όποια συνταγή κι αν επιλέξεις, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του chef pâtissier Διονύση Αλέρτα από το Ivoire, το σίγουρο είναι ότι θα ανακηρυχθείς σε χρυσοχέρα/sweetie της παρέας!


Brownies
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. αυγά
450 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
375 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό
180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
262 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάς τα αυγά και τη ζάχαρη στο μίξερ με το σύρμα σε χαμηλή ταχύτητα. Λιώνεις τη σοκολάτα, ρίχνεις το βούτυρο και αναμειγνύεις. Προσθέτεις το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα του αυγού και ανακατεύεις με αυγοδάρτη. Τέλος, ενσωματώνεις και το αλεύρι και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15΄.



Δες ΟΛΕΣ τις συνταγές ΕΔΩ!