Υλικά συνταγής
χυλός για pancakes 1 -1/2 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γ. μπέικινκ πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ζάχαρη 1- 1/4 φλ. γάλα 1 μεγάλο αβγό 3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο 8 μπισκότα με γέμιση σοκολάτα ψιλοκομμένα. Για το σερβίρισμα 1 μπανάνα σε φέτες 2 φλ. φράουλες σε φέτες frozen yogurt ή γιαούρτι σιρόπι φράουλας σπασμένα μπισκότα.

Εκτέλεση
Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το αλάτι το μπέικινκ πάουντερ και τη ζάχαρη. Κάνουμε τρύπα στη μέση και ρίχνουμε το γάλα, το αβγό χτυπημένο και το λιωμένο βούτυρο .Ανακατεύουμε καλά με σύρμα να γίνει λείος χυλός. Τέλος προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μπισκότα.
Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και το λαδώνουμε ελαφρά με χαρτί. Με μια κουτάλα ρίχνουμε 1/2 κουτάλια χυλό και τον ροδίζουμε για 1-1/2 από την μια και αναποδογυρίζουμε να ψηθεί κι από τη άλλη πλευρά.
Ισομοιράζουμε τα 8 pancakes σε πιάτα ,γαρνίρουμε με φρούτα ,frozen yogurt,σπασμένα μπισκότα και σιρόπι φράουλας.

Mερίδες: 8
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 5 λεπτά

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: argiro.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προτείνει την τέλεια συνταγή για πένες με ανθότυρο και ψητά ντοματίνια

Σήμερα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας φτιάχνει την φημισμένη γαλατόπιτα της Μάνης!

Yπέροχα, σπιτικά λαχματζούν με τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

 

 

loading...