Συστατικά
2 ώριμες μπανάνες (230γρ. )
80γρ. φυστικοβούτυρο
50γρ. μέλι Θυμαρίσιο
20γρ ινδοκάρυδο (+ για το σερβίρισμα)
70γρ. ψητά αλατισμένα φυστίκια (peanuts)
50γρ κουβερτούρα
80γρ. βρώμη
50γρ. δημητριακά ολικής σε flakes
1/3 κ.γ κανέλα

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Ινδοκάρυδο
τρούφα κουβερτούρας (ή ότι άλλο μας αρέσει)

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα μπόλ λιώνουμε πολύ καλά τις μπανάνες μας
Ψιλοκόβουμε πολύ καλά την κουβερτούρα μας και τη ρίχνουμε στο ίδιο μπόλ με τις μπανάνες
Σπάμε με τα χέρια μας τα δημητριακά και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο μπόλ
Στο μούλτι χοντροκόβουμε τα φυστίκια και τα ρίχνουμε και αυτά στο ίδιο μπόλ
Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας μέσα στο μπόλ και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά μας
Βάζουμε το μπόλ με το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε περίπου 3 με 4 ώρες μέχρι να σφίξει καλά το μείγμα μας
Βάζουμε σε διαφορετικά μπολάκια ινδοκάρυδο και τρούφα σοκολάτας
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού και τα βουτάμε στα μπολ με το ινδοκάρυδο ή την τούφα ώστε να τα καλύψουμε και είμαστε έτοιμοι να τα καταναλώσουμε
Συντηρούνται στο ψυγείο -ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

 

akispetretzikis.com

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Cheesecake πάβλοβα του Άκη Πετρετζίκη

Αφράτη μπουγάτσα με φρούτα του δάσους

Muffins φουντουκιού με επικάλυψη μους πραλίνας- Θα σας ξετρελάνουν!

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Λιώσαμε! Η σύζυγος του Νίκου Αλιάγα μας δείχνει πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές στην Σάμο με τα παιδιά…

Κόβει φλέβα για τον Σταρόβα! Η τρυφερή δημόσια αφιέρωση της συντρόφου του: «Δημήτρη, σαγαπώ!»

loading...