Υλικά

300 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
200 γρ. ξηροi καρποί
50 γρ. μαργαρίνη
3 κ. σ. μέλι

Εκτέλεση
Βάζουμε τη σοκολάτα μαζί με τη μαργαρίνη και το μέλι σε μπεν μαρί να λιώσει. Αφού λιώσει προσθέτουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού η σοκολάτα.

Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα.

Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε προσεχτικά. Αν είναι καλοκαίρι βάζουμε τα σοκολατάκια μας στο ψυγείο.

kouzinomageiremata

Δείτε ακόμη: Μπισκο…λάτα! Ακαταμάχητος συνδυασμός μπισκότου και σοκολάτας!

Δείτε ακόμη: Tα πιο γρήγορα κρουασανάκια με πραλίνα με 3 υλικά!

Δείτε ακόμη: Πανεύκολες γκοφρέτες σοκολάτας με μόλις 2 υλικά!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ