Η πιο εύκολη και υπέροχη συνταγή: Τα καλύτερα σοκολατένια μπράουνις!

Η πιο εύκολη και υπέροχη συνταγή: Τα καλύτερα σοκολατένια μπράουνις!

Ο τίτλος τα λέει όλα: Σας έχουμε τη συνταγή για τα καλύτερα σοκολατένια και υγρά μπράουνις που έχετε φάει!


Σε κάθε μπουκιά, η σοκολάτα ρέει στο στόμα σας και σας απογειώνει στον έβδομο ουρανό.

Για τα σοκολατένια μπράουνις θα χρειαστείτε - Διαβάστε παρακάτω...

170γρ. ‏Σοκολάτα καλής ποιότητας
3/4 φλιτζ. ‏Βούτυρο λιωμένο
1 1/4 φλιτζ. ‏ζάχαρη
2 ‏αυγά
2 κ.γ. ‏βανίλια φυσική
3/4 φλιτζ. ‏Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 φλιτζ. ‏Κακάο σε σκόνη

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180C.
Κόψτε σε κομμάτια τη σοκολάτα. Λιώστε τη μισή και την υπόλοιπη αφήστε τη στην άκρη για μετά.

Σε ένα μπολ, προσθέστετο βούτυρο και τη ζάχαρη και αναμείξτε τα καλά



Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπήστε τα για 1-2 λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και να αποκτήσει ανοιχτό χρώμα.

Ρίξτε στο μείγμα τη λιωμένη σοκολάτα που είχατε ετοιμάσει νωρίτερα (φροντίστε να μην είναι πολύ ζεστή γιατί θα μαγειρευτούν τα αυγά), ρίξτε το αλεύρι (να είναι κοσκονισμένο), το κακάο και το αλάτι.

Τώρα αναμείξτε τα στερεά συστατικά με τα υγρά και ανακατέψτε τα λίγο (προσέξτε να μην τα υπερανακατέψετε,

γιατί τότε αντί για μπράουνις θα έχετε μια υφή που να θυμίζει περισσότερο κέικ).

Ρίξτε στο μείγμα τα κομμάτια σοκολάτας που είχατε κρατήσει στην αρχή και βάλτε το μείγμα σε μια φόρμα με λαδόκολλα στην επιφάνειά της.

Ψήστε για 20-25 λεπτά και ύστερα αφήστε να κρυώσει το μπράουνις πλήρως πριν το κόψετε σε κομμάτια και το σερβίρετε.