Υλικά συνταγής
250 γραμμ. (1 συσκευασία)

φυτική σαντιγί 400 γραμμ.

(1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα 410 γραμμ.

(1 συσκευασία) γάλα εβαπορέ

1 (ή 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας) βανίλια

Κλασικό σπιτικό παγωτό στη στιγμή!
Εκτέλεση
1. Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει. Λίγο λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Τώρα το μίγμα μας έχει γίνει μια παχιά κρέμα.
2. Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, γιατί το μίγμα αραιώνει και πιτσιλάει. Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.
3. Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει. Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5΄, σε δυνατή ταχύτητα. Παγώνουμε στην κατάψυξη.

Mερίδες: 8
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

argiro.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Παγωτό που δεν έχεις ξαναφάει- Ξυλάκια αβοκάντο με γλάσο σοκολάτας

Cheesecake σε 5 λεπτά; Αυτή είναι η συνταγή που θα λατρέψεις

Παραδοσιακός μπακλαβάς; Κι όμως μπορείς να τον φτιάξεις με αυτή τη συνταγή!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Μόνη της κόπηκε…» -Η απάντηση της Τάμτα στην Νωαίνα και η αποκάλυψη…

Το άγνωστο δράμα πασίγνωστης Ελληνίδας: «Πέθανε η μάνα μου κι εγώ δεν πήγα γιατί…»

Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους – Οικογενειακώς σε παραλία της Πάτμου!

loading...