Θυμάσαι τις αθέατες φίρμες της ελληνικής TV; Ποια είναι η Νινέτα τελικά και πολλές ακόμα; (PHOTOS+VIDEOS)

Θυμάσαι τις αθέατες φίρμες της ελληνικής TV; Ποια είναι η Νινέτα τελικά και πολλές ακόμα; (PHOTOS+VIDEOS)

Δεν ήταν πρωταγωνιστές. Δεν ήταν κομπάρσοι. Δεν ήταν καν εκεί, αλλά έκαναν μεγάλο σουξέ.


Έχεις παρακολουθήσει από τη Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή μέχρι τον Γιούγκερμαν και τους Φρουρούς της Αχαίας. Η τηλεόραση είναι η αγαπημένη σου ηλεκτρική συσκευή και την αφήνεις ανοιχτή για να σου κάνει παρέα, για να σε νανουρίσει, απλά για να ακούγεται κάτι.


Λάτρεψες την Πέγκυ Καρρά ή γκαρσόνα β'. Ταυτίστηκες με την Αλικάκη στην ''Αναστασία'' γιατί τότε είχες ανάλογα ''πέρα-δώθε'' και ένιωσες πως γράφτηκε για εσένα ο πρωταγωνιστικός γυναικείος ρόλος στο ''Έτσι ξαφνικά''.


Λογικό είναι οι πρώτοι ρόλοι να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στον τηλεθεατή, όμως κάποια σήριαλ έκρυβαν τον άσσο στο μανίκι.


Οι σεναριογράφοι θεώρησαν ιντριγκαδόρικο, αλλά και βολικό από άποψη χρόνου, να εντάξουν στην πλοκή και ήρωες που δεν φάνηκαν ποτέ. Ακούγαμε για αυτούς αλλά ενσάρκωση δεν είδαν ποτέ τα ματάκια μας. Και τι μ' αυτό; Σε κάποιες των περιπτώσεων έγιναν πιο φίρμες και από τις φίρμες.


Η Νινέτα στους Δύο Ξένους



Δεν υπάρχει πιο αναγνωρίσιμο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, αν φανταστεί κανείς πως δεν την είδαμε, ούτε την ακούσαμε ποτέ. Κολλητή φίλη της Ντένης Μαρκορά πάντα βρισκόταν στην άλλη πλευρά του λευκού ακουστικού της. ''Έλα Νινέτα, χρυσό μου". Χτυπούσε το τηλέφωνο και η θεότητα Ντίνα Κώνστα παραληρούσε.

Η Φωφώκα και η Τούλα του Ζυγούδη, φίλες της Ζούμπι



Τα κορίτσια από το Αχλαδοχώρι Σερρών. Γειτόνισσες και καρδιακές φίλες της Ζουμπουλίας Αμπατζίδου, το γένος Καραγκιόζη, στο Παρά Πέντε. Το αποκούμπι της όταν τα πράγματα στην πόλη δυσκόλευαν και ο ''Δράκουλας'' της έπινε το αίμα.

Η Καρανάσιου του Dolce Vita



Νέα της μαθαίναμε από τη Σάσα Παπαδήμα. Κυρία της καλής κοινωνίας με άνδρα πλούσιο και άπλετο ελεύθερο χρόνο. Πότε την συναντάμε στην Πατριάρχου Ιωακείμ και πότε φτάνουν στα αυτιά μας τα λεγόμενα κακών γλωσσών. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ, ο γουνέμπορος, το ρεβεγιόν στο Διογένη με γκόμενο, σύζυγο και τους Μαυροπουλαίους αλλά και το μαλλί ασορτί με το βρακί είναι αλησμόνητα.

Ο πατέρας του Μάνθου Φουστάνου



Πόσες φορές τον ακούσαμε; Πόσες φορές χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για να γλιτώσει ο Μάνθος από τη μουρμούρα της Πέγκυς; Πάντα κάποιο πρόβλημα στο εργοστάσιο υπήρχε και πάντα έπρεπε να τρέξει η μοναδική αγάπη για να σώσει την κατάσταση.

Χουανίτα και Πέγκυ Σου, φίλες του Χοσέ στις Σαββατογεννημένες



Η φίλη του Χοσέ η Χουανίτα μένει στο Παγκράτι και είναι δεσμευμένη με την Αλεχάνδρα (ισπανική προφορά). Η Πέγκυ Σου είναι τρανσέξουαλ και μένει στην Ουρουγάη. Αναφέρεται συχνά πυκνά με χαρακτηριστική συμβουλή της την κουνουπιέρα για το στρατώνα. Ξέρει η Πέγκυ από αυτά γιατί είχε καταταγεί όταν την έλεγαν Θανάση. Οι ανόητοι αντί να την βγάλουν ''Miss Λόχος'', την έβγαλαν Ι5.

cosmo.gr