Αν υπάρχει μια ταινία που μυρίζει Oscars μήνες πριν βγει στις αίθουσες του κόσμου, τότε αυτή είναι το «The Big Short».

Πέρα από ένα δυνατό στόρι,  το φιλμ του Adam McKay έχει στο δυναμικό του ένα all-star cast ηθοποιών που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και περιλαμβάνει τους Christian Bale, Ryan Gosling,Steve Carell, Brad Pitt, Marisa Tomei και Melissa Leo. Δηλαδή λίγο ακόμα και δεν θα υπήρχε χώρος για κομπάρσους…

Η ιστορία του «The Big Short» περιστρέφεται γύρω από τέσσερις χρηματιστές οι οποίοι είχαν προβλέψει το παγκόσμιο οικονομικό κραχ που ζήσαμε όλοι μετά τα μέσα της δεκαετία του 2000 – και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Lewis, που κυκλοφόρησε το 2010 και έμεινε στη λίστα με τα best-sellers των New York Times για 28 ολόκληρες εβδομάδες. Από τον ίδιο συγγραφέα προέρχονται τα «Moneyball» και «The blind side», που μεταφέρθηκαν επίσης στον κινηματογράφο με μεγάλη επιτυχία.

Πέραν του ότι μας ανοίγει την όρεξη για την ταινία, το trailer μας δείχνει έναν αγνώριστο (δηλαδή μελαχρινό) Ryan Gosling, αλλά και έναν Brad Pitt με γκρίζα γένια, που φαίνεται για πρώτη φορά να έχει αποδεχτεί τα 51 του χρόνια, απαλλαγμένος από την υποχρέωση να παίξει για εκατοστή φορά τον «ωραίο».

joytv.gr

loading...