«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η συγκλονιστική ομολογία του Αμβρόσιου! «Δεν αντέχω, θα πεθάνω...»

«Δίδυμα Φεγγάρια»: Η συγκλονιστική ομολογία του Αμβρόσιου! «Δεν αντέχω, θα πεθάνω...»
Ο μοναχός Αμβρόσιος αφιερώθηκε στον Θεό και εγκατέλειψε τα εγκόσμια για να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συνανθρώπους του.

Τι θα συμβεί άραγε όταν ο ίδιος διαπιστώσει ότι δεν είναι σε θέση να το πράξει; Όταν δεν θα προλάβει να σώσει τη ζωή ενός δικού του ανθρώπου; Διαβάστε παρακάτω…



Το θέμα της Μάρθας και των συναισθημάτων που το κορίτσι τρέφει προς το πρόσωπό του από την αρχή της ιστορίας αυτής τον βάζουν σε σκέψεις. Είναι φορές που δεν ξέρει πώς πραγματικά να χειριστεί αυτή την κατάσταση, γιατί είναι ο ίδιος εμπλεκόμενος. Αρχικά, μετά την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας της Μάρθας, για λίγο πίστεψε πως ο κίνδυνος είχε ξεπεραστεί. Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες η Μάρθα και η εμμονή της προς το πρόσωπό του επανήλθαν δριμύτερα… Η Μάρθα έγινε η σκιά του.



Εβγαζε φωτογραφίες του κρυμμένη πίσω από ένα δέντρο, μέχρι που η Αλίκη τις βρήκε στο σπίτι της μέσα σε ένα φάκελο. Τότε και οι δύο πάγωσαν… Η Μάρθα όχι απλά δεν έχει συνέλθει αλλά το πρόβλημά της ολοένα και χειροτερεύει… Η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Αλίκη.

Περισσότερα στο Tv-24.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Κορίτσια κρατηθείτε! Αυτός είναι ο νέος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο»! Ποιανού θέση παίρνει;


Κατεβάζει «αυλαία» το Ταμάμ! Μάθετε πρώτοι το τέλος της σειράς!




«Αστέρας Ραχούλας»: Ξεκινά νέος πόλεμος! Ο Μπάμπης κατηγορεί τη Γιώτα για κλοπή