Νέα δεδομένα στον ΑΝΤ1! Έρχονται ο Φώτης και η Μαρία, με εκπομπή έκπληξη… Όλο το ρεπορτάζ!

Νέα δεδομένα στον ΑΝΤ1! Έρχονται ο Φώτης και η Μαρία, με εκπομπή έκπληξη… Όλο το ρεπορτάζ!
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πρώτο το tv-24.gr σας είχε ενημερώσει ότι σκοπός του Αντ1 είναι να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν,αφού η συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar». Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…

Την περίοδο αυτή στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αρχίσει οι σκέψεις και οι συζητήσεις για το πως θα στηθεί στο πρόγραμμα,που θα «σερβιριστεί» στο τηλεοπτικό κοινό από τον Οκτώβριο. Έτσι λοιπόν οριστικοποιείται σιγά σιγά η συνέχιση της συνεργασίας του Αντ1 με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μαζί του φαίνεται πως ¨έρχεται¨ και η Μαρία Μπακοδήμου.

Ο σταθμός θέλει να βγάλει στον αέρα ένα ακόμα late night show,το οποίο θα έχει σπονδυλωτό χαρακτήρα και έντονα ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά. Για την παρουσίαση αυτού έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων,σύμφωνα με το tvέθνος,το δίδυμο. Κάπως έτσι έτσι εξηγείται και η πρόσφατη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου,στην οποία υποβάθμισε την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη και δήλωσε πως θα ήθελε να δοκιμαστεί σε ένα late night πρόγραμμα. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…



Πάντως,σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως οι δύο τους παρουσίαση με πολύ μεγάλη επιτυχία προγράμματα στη βραδινή ζώνη,όπως το «TV τιγκλόν»,αλλά και το «Κάτσε Καλά».

Περισσότερα στο tv-24.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τους τσακώσαμε! Μουρούτσος – Νάργες: Για φαγητό μαζί με την 8χρονη κόρη του Μιχάλη! Σοβάρεψε η σχέση…

«Έχασα 11 κιλά σε 20 μέρες!» Καταρρακωμένος ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη στο μνημόσυνo του! Τα τελευταία λόγια του πριν φύγει από τη ζωή!

Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Μετά από καιρό χαμογελάει ξανά η…