Κατερίνα Γκαγκάκη: Τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την αποχώρησή της από τον Ant1; (Video)

Κατερίνα Γκαγκάκη: Τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την αποχώρησή της από τον Ant1; (Video)

Τον Αύγουστο θα έκλεινε 10 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου. Η πρώην διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ομίλου εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Μπιπ» και μίλησε για την αποχώρηση της απο το κανάλι και για το πως έλαβαν αυτή την απόφαση.


«Προσπαθώ να χαλαρώσω. Είμαι σε αυτό το ενδιάμεσο στάδιο που τελείωσα πριν από μερικές μέρες από τη θέση μου στον ΑΝΤ1. Τον Αύγουστο θα ήταν 10 χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ εξεπλάγην με το πόσος κόσμος αισθάνθηκε έκπληξη. Από τη στιγμή που το αποφασίσαμε, πέρασα ένα τρίμηνο στο οποίο δούλευα κανονικά. Εμένα αυτό το τρίμηνο με βοήθησε πάρα πολύ, πέρασα όλα τα στάδια, του πένθους, της λύπης, της θλίψης. Το κανάλι ήθελε να διαφοροποιήσει τον τρόπο που δούλευε σε αυτό το κομμάτι, λόγω εποχής και ακολουθώντας ένα πρότυπο του εξωτερικού. Εγώ εδώ και κανένα χρόνο λέω πάρα πολύ ότι θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, βέβαια, άλλο να το λες και άλλο να γίνεται χειροπιαστό. Ξέρεις τι θα ήθελα στην πραγματικότητα; Θα είμαι πολύ ειλικρινής, που νομίζω όλοι το θέλουμε. Να γινόταν αυτό αλλά να με παρακαλούσαν όλοι γονυπετείς να μην το δεχτώ. Θα ήθελα συναισθηματικά, να γίνει, γιατί ξέρω ότι είναι για καλό, αλλά θα ήθελα να αισθάνομαι ότι οι άλλοι δε το θέλουν.

Αυτό το οποίο έκανα στον ΑΝΤ1 το να πάω να το κάνω κάπου αλλού το θεωρώ αδύνατο. Στο μέγεθος και στο εύρος που το έκανα, με τα μέσα που το έκανα και με την εμπιστοσύνη και με το εν λευκώ που είχα, δεν θα το έχω πουθενά αλλού. Να πάω και να κάνω κάτι λιγότερο, δεν το κάνω.»

[embed]https://youtu.be/uLXwZYnydWE[/embed]

zappit.gr