Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ο Μάνος αποφασίζει να σπάσει πια τη σιωπή του και να αποκαλύψει στην Ελσα τη μεγάλη αλήθεια. Η νεαρή κοπέλα σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της και κλεισμένη στη φυλακή, θα δεχτεί ακόμα ένα χτύπημα και φυσικά θα νιώσει θύμο, αηδία και ντροπή, όταν ανακαλύπτει πως ο άνδρας με τον οποίο ήταν ερωτευμένη ήταν ο ίδιος της ο πατέρας.

Ολα θα ξεκινήσουν κάτω από περίεργες συνθήκες, όταν η Ελσα θα μπει στη φυλακή για ένοπλη ληστεία. Συγκεκριμένα, προκειμένου να βοηθήσει τον Αρη να βγάλουν πολλά λεφτά για να φύγουν στο εξωτερικό αλλά και παράλληλα έχοντας μάθει ότι το θύμα θα είναι ο Σταύρος Διαμαντίδης, ο πατέρας της Χαράς, εκείνη θα δεχτεί να συμμετάσχει στη ληστεία. Το σχέδιό τους όμως δεν πηγαίνει καλά με αποτέλεσμα η Ελσα να οδηγηθεί στη φυλακή. Η είδηση αυτή φέρνει αναστάτωση κυρίως στη Μαρίνα και στον Μάνο, αλλά και στους υπόλοιπους συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συμβαίνουν. Μάλιστα, ο Πέτρος αναλαμβάνει και την υπεράσπισή της. Ενα βράδυ ο Μάνος είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και έτσι ζητάει από τη Δάφνη να μεσολαβήσει προκειμένου να μπορέσει να δει κρυφά για ένα τέταρτο την Ελσα στο κελί. Ετσι και γίνεται… Η Ελσα σαστίζει που βλέπει τον Μάνο αντί για τη Μαρίνα κι εκείνος της λέει πως έχει κάτι σημαντικό να της αποκαλύψει.

Αποκλειστικό! Διαβάστε τα 5 νέα επεισόδια του Μπρούσκο πριν παιχτούν στην τηλεόραση! Απίστευτη εξέλιξη..

«Σου χρωστάω να σου πω κάτι. Κάτι που σε αφορά προσωπικά. Ολα ξεκίνησαν χρόνια πριν. Οταν μια όμορφη, γλυκιά και τρυφερή γυναίκα έμαθε πως ο άντρας της ήταν στείρος», ξεκινάει να της πει και εκείνη αντιδράει ότι δήθεν δεν θέλει να ακούσει ιστορίες. Ομως ο Μάνος επιμένει: «Τον τελευταίο καιρό σε βλέπω να καταστρέφεις τη ζωή σου! Νομίζεις ότι σε απέρριψα σαν γυναίκα, ενώ σου είχα δώσει ελπίδες… Πίστεψες πως η Μαρίνα σε πρόδωσε… Ηρθε η στιγμή να μάθεις γιατί φέρομαι όπως φέρομαι. Γιατί δεν σε είδα ποτέ ερωτικά κι ούτε πρόκειται! Γιατί η Μαρίνα έμεινε μαζί μου, παρόλο που ήξερε πώς αισθάνεσαι για μένα… Αν σκεφτείς την ιστορία που σου είπα πριν, θα καταλάβεις». Η Ελσα αρχίζει να φρικάρει και ζητάει να της πει τι εννοεί. Εκείνος τότε της λέει: «Αυτή η γυναίκα… είναι η μητέρα σου. Κι εγώ είμαι ο δότης… Εγώ είμαι ο πατέρας σου! Γι’ αυτό ήρθα στην Κύπρο για να σας γνωρίσω και σας αγάπησα και τις δύο με διαφορετικό τρόπο». Η Ελσα τον κοιτάζει σαν χαμένη. «Δεν μπορεί… Δεν είναι αλήθεια», καταφέρνει να ψελλίσει. Και αρχίζει να του επιτίθεται: «Με άφησες τόσο καιρό στο σκοτάδι και τώρα έρχεσαι να μου το παίξεις σωτήρας; Οτι νοιάζεσαι για τις πληγές που μου άνοιξες; Σε ερωτεύτηκα, το καταλαβαίνεις; Με άφησες να σε ερωτευτώ ενώ ήξερες! Και τολμάς ν’ αποκαλείσαι «πατέρας»; Μόνο ένα άρρωστο κάθαρμα θα έπαιζε έτσι μαζί μου! Σου ζήτησα να κάνουμε έρωτα! Πώς περιμένεις να τα ξεπεράσω όλα αυτά; Σε σιχαίνομαι ρε! Κι εσένα και τον εαυτό μου! Σε σιχαίνομαι», του φωνάζει και τον διώχνει από το κελί, ενώ μένει σοκαρισμένη μην μπορώντας να δεχτεί όσα άκουσε.

Δείτε ακόμη; Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα! Την αποχωρίζεται μια για πάντα…

Δείτε ακόμη: Βόμβα Βερύκιου για Καινούργιου! Την ξεφτιλίζει δημόσια! Διαβάστε τι είπε…

Δείτε ακόμη: Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη γυναίκα είχε σχέση ο Θοδωρής Μισόκαλος πριν την Αντωνία Καλλιμούκου!

loading...