Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, στις 23:50, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έρχεται με μια σκοτεινή, πολύκροτη υπόθεση, που έχει κυριολεκτικά παγώσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η Αγγελική Νικολούλη ταξιδεύει στον τόπο του μυστηρίου. Η απρόβλεπτη εξέλιξη της βαθιάς έρευνας, θα καθηλώσει τους φίλους των θρίλερ.

Σοκαριστικά ρεπορτάζ. Στοιχεία που περιπλέκονται επικίνδυνα. Ένας δυνατός γρίφος, που ζητά άμεσα τη λύση του.

Η Αγγελική Νικολούλη έχοντας φέτος τα τηλεοπτικά της γενέθλια, συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια, έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ»:

«Οι αριθμοί λένε ότι είκοσι δύο δολοφονίες αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή και περισσότεροι από 1500 αγνοούμενοι εντοπίστηκαν σε όλο τον κόσμο.

Εγώ λέω ότι αν δεν υπήρχατε όλοι εσείς, δεν θα είχαμε αυτήν την πορεία. Χάρη στο δικό σας πολύτιμο καταλυτικό ρόλο αλλά και στην επίμονη και μεθοδική δημοσιογραφική έρευνα, καταφέραμε να απλώσουμε χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που χρειάστηκαν την υποστήριξη μας.

Φωτίσαμε σκοτεινές υποθέσεις, δώσαμε απαντήσεις σε βασανιστικά ερωτήματα, σταθήκαμε δίπλα ο ένας στον άλλο. Με εμπιστοσύνη. Μα πάνω απ’ όλα με ανθρωπιά.

Είμαστε έτοιμοι γι’ άλλη μια σεζόν να βρεθούμε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Όλοι μαζί, με τους συνεργάτες μου, εξειδικευμένους επιστήμονες αλλά κυρίως με τη δική σας ξεχωριστή εθελοντική συμμετοχή, θα ταξιδέψουμε ξανά στον κόσμο του μυστηρίου και θα φωτίσουμε τα σκοτεινά τούνελ της κοινωνίας μας. Τα φώτα ανάβουν και πάλι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στον Alpha.

Μη λείψει κανείς απ’ την παρέα μας!

Αγγελική»

loading...