Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα μέσα από το Youweekly.gr μπορείτε να διαβάσετε όλες τις εξελίξεις των αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών…Αυτή την φορά, το «TiVi Σίριαλ«, που αποκλειστικά προδημοσιεύει το Youweekly.gr, έρχεται με σούπερ αποκλειστικότητες για το Μπρούσκο…

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Αχιλλέας, όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη Μελίνα και την κόρη του αγκαλιά. Αν και οι μέρες και κυρίως οι νύχτες περνάνε δύσκολα λόγω του μωρού, ο Αχιλλέας πετάει σε σύννεφα αγάπης. Τα έχει παρατήσει όλα και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η οικογένειά του. Κι ενώ κάποιοι του συγχωρούν αυτή τη στάση, ο Σήφης γίνεται έξαλλος και ξεσπάει πάνω του πολύ άσχημα…

O Σήφης παίρνει ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό από κάποιους συνεργάτες του, με τους οποίους είχαν κάνει αυτός και ο Αχιλλέας μια συμφωνία. Οι συνεργάτες τον ενημερώνουν ότι δεν έχει προχωρήσει κάτι εξαιτίας του Αχιλλέα, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν μπορεί ν’ ασχοληθεί.
Ο Σήφης μόλις το ακούει γίνεται έξαλλος και τηλεφωνεί στον Αχιλλέα, ο οποίος είναι σε μια τρελή κατάσταση γιατί κλαίει το μωρό. Μόλις σηκώνει το τηλέφωνο, λέει απότομα στον Σήφη: «Ελα, τι θες; Πες μου γρήγορα». Ο Σήφης φανερά εκνευρισμένος του λέει: «Είχες αναλάβει να στείλεις σ’ αυτούς στη Φλωρεντία ένα μέιλ για τον οικονομικό διακανονισμό. Οι άνθρωποι περιμένουν», αλλά ο Αχιλλέας, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έχει το μυαλό του στο μωρό που κλαίει, του απαντάει: «Τι μου λες τώρα; Γίνεται ένας χαμός εδώ!». Ο Σήφης γίνεται έξαλλος: «Δυστυχώς είμαστε συνέταιροι και τις βλακείες τις δικές σου θα τις πληρώσω κι εγώ», του απαντάει, όμως πριν τελειώσει τη φράση του, ο Αχιλλέας αγχωμένος γιατί τον φωνάζει και η Μελίνα, κλείνει λέγοντάς του: «Καλά, τραγούδα. Δεν μπορώ να μιλήσω για δουλειές τώρα». Ο Σήφης τρελαίνεται. «Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει», μονολογεί και αποφασίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα να πάει στην Κύπρο.
Μόλις φτάνει βράδυ στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, απροειδοποίητα, χτυπά το κουδούνι. Το ζευγάρι μόλις έχει χαλαρώσει και ξαφνιάζεται όταν ακούει το κουδούνι. Ο Αχιλλέας σηκώνεται και βλέπει μπροστά του τον Σήφη να βγάζει καπνούς: «Τι θες ρε εσύ στην Κύπρο;», του λέει και ο Σήφης μπουκάρει μέσα: «Τι θέλω; Σαμποτάρεις τη δουλειά, ρε;», του λέει έξαλλος.

Ο Αχιλλέας αρχίζει να του πουλάει τσαμπουκά: «Δεν δουλεύω. Γεννήσαμε», του απαντάει και ο Σήφης χάνει την ψυχραιμία του και του λέει: «Σοβαρά;», ρίχνοντάς του ταυτόχρονα μια μπουνιά. Ο Αχιλλέα παραπατάει και πέφτει κάτω, ενώ ο Σήφης τον σπρώχνει, προχωράει προς τα μέσα, κλείνει την πόρτα και του λέει: «Δεν πρόκειται να φύγω από ’δω μέσα αν δεν στείλεις στους Ιταλούς αυτό που ανέλαβες». Ο Αχιλλέας σηκώνεται και μόλις του λέει σοβαρά ότι θα το στείλει, του ρίχνει κι αυτός μια μπουνιά και αρχίζουν να παίζουν άγριο ξύλο. Η Μελίνα ακούγοντας τις φωνές τους τρέχει και τους βλέπει να σκοτώνονται. Τρέχει γρήγορα φωνάζοντας: «Σταματήστε, τρελαθήκατε;». Η Μελίνα μπαίνει στη μέση και πάει να τους χωρίσει, αλλά τρώει μια σπρωξιά κατά λάθος και πέφτει κάτω. Αμέσως σηκώνεται και αρχίζει πάλι να τους φωνάζει: «Τι πράγματα είναι αυτά; Είστε σοβαροί κι οι δύο;». Ο Σήφης αρχίζει να τα μαζεύει: «Σ’ αυτόν τον άθλιο πες τα που σαμποτάρει τη δουλειά!», της λέει κι εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Ματθαίος, ο οποίος ζητά να μάθει τι συμβαίνει. Ο Αχιλλέας είναι ακόμα έξαλλος: «Ο ηλίθιος από κει… ήρθε να μας την πει!», λέει στον Ματθαίο αλλά ο Σήφης του εξηγεί: «Ρε, έχουμε εκτεθεί στους Ιταλούς. Αναλάβαμε μια υποχρέωση και δεν έστειλες τον οικονομικό διακανονισμό. Με πήρανε τηλέφωνο έξαλλοι. Εγώ υπέγραψα επειδή με διαβεβαίωσε ο Αχιλλέας ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σαν συνεταιρισμός. Πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισες στη μούρη, αν θυμάσαι! Αυτή είναι μια αγορά που την άνοιξε η Αναστασία με τις γνωριμίες της εδώ και χρόνια. Μ’ αυτά που κάνεις δεν θα μπορούμε να στείλουμε ούτε ένα μπουκάλι στη Φλωρεντία!», λέει μπροστά σε όλους και ο Ματθαίος αναλαμβάνει να σβήσει τη φωτιά: «Εντάξει Σήφη, εντάξει, θα το τακτοποιήσουμε. Γεννήσαμε, τι να κάνουμε, να μη γεννήσουμε;», του λέει και ο Σήφης αποφασίζει να μείνει εκεί μέχρι ο Αχιλλέας να τελειώσει τη δουλειά.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το αληθινό φινάλε της σειράς…

Εξελίξεις στο Μπρούσκο: Τι αναγκάζει τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο να τα ξαναβρούν;

Απίστευτο! Σε ποια γλώσσα θα μεταγλωττιστεί το Μπρούσκο;

loading...