Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σπάει κάθε εβδομάδα τα μηχανάκια της τηλεθέασης! Δεν έχει βρεθεί ακόμα το πρόγραμμα που έχει καταφέρει να περάσει τα νούμερα αυτής της εκπομπής! Ή καλύτερα να πούμε δεν είχε βρεθεί…Αυτή η ανατροπή που είδαμε χθες στον πίνακα της Nielsen δεν έχει ξαναγίνει!

Αυτό που δεν κατάφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πέτυχαν τα δύο προγράμματα που επέλεξε να τοποθετήσει ο ΑΝΤ1 στην prime time του Σαββάτου.

Η ελληνική ταινία «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» και «Ο μάγος του ροζ» με τον Μάρκο Σεφερλή «τραυμάτισαν» σοβαρά τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» συγκέντρωσε το 20,4% των τηλεθεατών στο γενικό και το 15,2% στο δυναμικό κοινό. Διαβάστε παρακάτω.

Οι γαμπροί της Ευτυχίας άγγιξαν το 28,2% στο σύνολο και το 25,5% στις ηλικίες 15-44. Ο Μάρκος Σεφερλής στη συνέχεια έκανε αντίστοιχα 20,6% και 23,9%.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη!

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του Παντελίδη!

Το συγκινητικό τραγούδι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον αδελφό του λίγες ώρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο! Λύγισε το facebook..

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ