Ακόμα και η Αλίκη έχει πλέον καταλάβει ότι η Αννα είναι ερωτευμένη με τον Παύλο, ωστόσο κανείς δεν ήταν σε θέση να προβλέψει την αντίδρασή της στην ανακοίνωση του γάμου του με την Αλίκη…Μην αγωνιάτε άλλο! To Youweekly.gr σας αποκαλύπτει όλη την εξέλιξη της σειράς πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Πηγή μας, το περιοδικό «ΤiVi Σίριαλ»…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου…

Με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει ο Παύλος και παρουσία της Αννας, που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε πολύ το ζευγάρι, αναγγέλλει τα ευχάριστα. «Την άλλη εβδομάδα παντρευόμαστε!», ανακοινώνει μπροστά σε όλους. Η Αλίκη παραλίγο να πνιγεί, η Αρετή μένει άναυδη, η Αννα άφωνη. Μάλιστα, από την ταραχή λίγο έλειψε να πέσει πάνω στη σαλάτα και τρέχει στην τουαλέτα για να σκουπίσει το λεκέ της τάχα μου, αλλά στην πραγματικότητα για να βάλει τα κλάματα. Η Αλίκη θεωρεί ότι όλο αυτό έγινε για να κόψει ο Παύλος τα φτερά της Αννας και να σταματήσει να του κολλάει. Ωστόσο, ο Παύλος τη βάζει στη θέση της. «Δεν είναι ψέμα! Την άλλη εβδομάδα παντρευόμαστε!», της λέει κατηγορηματικά και η Αλίκη μένει κατάπληκτη. Μόλις καταλαβαίνει πως όντως είναι αλήθεια πέφτει στην αγκαλιά του.

Λίγο αργότερα, η Αννα βρίσκεται στο γραφείο της σκεπτική. Ο Παύλος μπαίνει στο γραφείο και τη βλέπει που κλαίει. «Τι έπαθες, Αννα; Γιατί κλαις;», τη ρωτάει αλλά η Αννα δεν απαντάει. Μόνο τον κοιτάζει και κλαίει. «Τι συμβαίνει, ποιος σε πείραξε; Πες μου!», τη ρωτάει ενώ έρχεται προς το μέρος της. «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου, δεν θέλω να την παντρευτείς αυτήν…», του λέει και τον αρπάζει με απόγνωση και τον φιλάει στο στόμα. «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξανανιώσει τόσο άβολα. Το κατάλαβες νομίζω. Θα κάνω λοιπόν ότι δεν άκουσα τίποτα, ότι δεν συνέβη τίποτα απ’ όλα αυτά, για σένα κυρίως. Και για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση κανονικά. Σύνελθε τώρα, γιατί σε μία ώρα έχουμε σύσκεψη!», της λέει καθώς φεύγει. Η Αννα μένει πίσω παγωμένη από τη αμηχανία. Στην επόμενη συνάντησή τους η Αννα ζητάει συγγνώμη. «Για ποιο πράγμα;», τη ρωτάει εκείνος, ενώ κάνει δήθεν πως δεν συνέβη τίποτα. «Ξέρεις…», του λέει εκείνη. «Δε θυμάμαι τίποτα. Καλή συνέχεια, Αννα…», της απαντάει, ενώ η Αννα είναι έτοιμη και πάλι να βάλει τα κλάματα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη: «Θα ντρεπόταν για εσάς επειδή…»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαραντίνη μετά την απώλεια του τρίτου του παιδιού: «Πρέπει να δώσω δύναμη σε…» (Βίντεο)

Baby Boom! Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι! Ο λόγος για τους…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ