Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για τις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου μετά από την πρεμιέρα και του Jenny Jenny;
Νέα άφιξη στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής είχαμε χθες, αυτή της Τζένης Μπαλατσινού. Ο ΑΝΤ1 μπήκε σφήνα ανάμεσα στον Alpha και το Epsilon και διεκδίκησε το δικό του μερίδιο από την τηλεθέαση. Η Jenny Jenny έπαιξε και κέρδισε, αν και τα ποσοστά συνολικά για τις τρεις εκπομπές κινήθηκαν αρκετά χαμηλά.

resizerΣυγκεκριμένα, στο γενικό η Ναταλία Γερμανού και η Τζένη Μπαλατσινού ισοφάρισαν με 11,8%, αφήνοντας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποσοστό 8,4%. Η Ναταλία κατάφερε να πετύχει το υψηλότερο τέταρτο με 15,7% και να κρατήσει το Epsilon ψηλά.

Στο δυναμικό κοινό οι διαφορές μεταξύ των τριών ήταν μικρές με το Jenny Jenny να τερματίζει πρώτο με 9%. Ακολούθησαν το Σπίτι μου Σπιτάκι μου με 8,5% και το Επιτέλους Σαββατοκύριακο με 7,1%. Φαίνεται πως οι ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο δυσκολεύονται αρκετά να πείσουν τις ηλικίες 15-44 να συντονιστούν μαζί τους. Αντίθετα, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών του Mega και το παιδικό πρόγραμμα του Star σημειώνουν ποσοστά που ξεπερνούν σε κάποια τέταρτα και το 20%!

zappit

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Το plan B του Alpha – Θα «δανείσει» την Ελένη Μενεγάκη σε άλλο κανάλι! Καλά διαβάσατε….

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Ξενέρωσε η Πάολα από το κοινό στην πρεμιέρα της με τον Ρουβά – Γιατί είπε «Πρώτη φορά το ζω αυτό»… (Video)

loading...