Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έγραψε ιστορία με τον ρόλο του «Ακάλυπτου» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι λέχουν ψυχή». Η αγαπημένη σειρά λεγεται οτι θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από πολλά χρόνια. Δείτε τι λέει ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του σχετικά με την πολυπόθητη επιστροφή:

Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία για το ότι θα επιστρέψει η θρυλική σειρά «Και οι παντρεµένοι έχουν ψυχή». Είναι κάτι που το συζητάτε ή όχι;

Μας έχουν γίνει κρούσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο και επίσηµο… Έτσι που έγιναν πλέον τα τηλεοπτικά πράγµατα, δεν µπορείς να ξέρεις πώς και τι. Εµείς σε γενικές γραµµές είµαστε θετικοί, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριµένο ακόµα.

Εγώ έµαθα ότι έχετε σενάρια στα χέρια σας.

Η αλήθεια είναι ότι έχω στο inbox µου ένα πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν το έχω διαβάσει, γιατί θέλω να δω πώς θα πάνε τα πράγµατα. ∆εν έχει νόηµα να διαβάσω κάτι που µπορεί να µη γίνει. Ας αποφασιστεί και θα το κάνω.

Πρέπει να «ακουµπάει» στο σήµερα η σειρά;

Ε, δεν µπορείς να µην ασχοληθείς µε την τόσο µεγάλη οικονοµική κρίση και απλώς να αναθερµάνεις µια σειρά. ∆εν έχει νόηµα να κρατήσεις τους ήρωες στο τότε, αλλά να τους εντάξεις στο σήµερα, όπως έχει διαµορφωθεί.

Ο «Ακάλυπτος» θα επιβιώσει στην κρίση, άραγε;

Ο Ακάλυπτος επιβιώνει παντού – ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να ελίσσεται και κάπου θα βρει να πιαστεί και πάλι! ∆εν τον φοβάµαι, είπε στη Real ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

 

Δείτε ακόμη: Επιστρέφει η θρυλική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τη «Νάνσυ» από την σειρά «Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή»; Δείτε πώς είναι σήμερα και θα μείνετε άφωνοι!

Δείτε ακόμη: Μετά τον Γκλέτσο και ο Καφετζόπουλος: «Παλιά που ήμουν νέος υπήρξε…»

Δείτε ακόμη: Αντώνης Καφετζόπουλος: H τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του – Μοιάζουν;

loading...