Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Μαρίνα είναι άφαντη και ο Ορφέας με τον πατέρα της τον Πέτρο κοντεύουν να πεθάνουν από την αγωνία τους για την τύχη της… Οσο για τη Μαρίνα, πήγε να κάνει υπνωτισμό για να μάθει περισσότερα για το παρελθόν της με τον Ορφέα και δυστυχώς αιχμαλωτίστηκε από τον πιο θανάσιμο εχθρό της, τον περιβόητο Ραμίρεζ.
Ωστόσο, τα σχέδια του Ραμίρεζ αναβάλλονται για λίγο καθώς ένα τηλέφωνο ξυπνάει τη Μαρίνα από την ύπνωση την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να τη μαχαιρώσει. Είναι ο Ορφέας, αλλά εκείνος δεν την αφήνει να μιλήσει για να μην την ανησυχήσει. Ο Ραμίρεζ προσπαθεί να την κάνει να χαλαρώσει για να αποκοιμηθεί και να προχωρήσει το σχέδιό του και τελικά τα καταφέρνει να την υπνωτίσει. Τότε της δίνει μια γροθιά στο σαγόνι και τη γυρίζει μπρούμυτα όπου της δένει τα χέρια. Αμέσως με τη βοήθεια της βιντεοκλήσης επικοινωνεί με τον Πέτρο, ο οποίος μόλις βλέπει ότι πρόκειται για την κόρη του γίνεται έξαλλος. «Πες μου τι της έκανες», λέει στον Ραμίρεζ. «Ενας δειλός είσαι», του λέει. «Δεν θα την πάρεις ζωντανή αν δεν πάρω αυτό που θέλω», τον προειδοποιεί ο Ραμίρεζ, ο οποίος φυσικά αναφέρεται στο περίφημο δαχτυλίδι της φωτιάς. «Θέλω τους κωδικούς που κρατάς, αλλιώς θα δεις σε ζωντανή μετάδοση το θάνατο της κόρης του», τον απειλεί ο αδίστακτος κακοποιός.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Η Μελίνα αιμορραγεί – Μεγάλος κίνδυνος για την εγκυμοσύνη της!

Ο Πέτρος αμέσως του λέει πως θα κάνει ό,τι του πει, ενώ ο άλλος του δίνει διορία μόνο μία ώρα για να του πάει τους κωδικούς. «Θα της ξεριζώσω την καρδιά με τα ίδια μου τα χέρια», του λέει. Στο άκουσμα των απειλών αυτών ο Πέτρος δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει τα πάντα για να σώσει την κόρη του. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας την ψάχνει παντού, ακόμα και στο σπίτι της, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Μέσα του έχει αρχίσει να υποπτεύεται μήπως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Ραμίρεζ. Η Μαρίνα στο μεταξύ συνέρχεται. Είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ενώ το στόμα της είναι δεμένο με μια κορδέλα. Ο Ραμίρεζ μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και την καλωσορίζει. «Καλώς ήρθες πριγκίπισσα στο τρενάκι των θαυμάτων», της λέει όλο νόημα και με ένα κοφτερό μαχαίρι την απειλεί. Ο Πέτρος την ίδια στιγμή δίνει αγώνα δρόμου για να φτάσει έγκαιρα στον προορισμό του. «Η ώρα που φοβόμουν περισσότερο έφτασε», μονολογεί, ενώ η Μαρίνα τον παίρνει τηλέφωνο και του ζητάει να έρθει γρήγορα. Η ζωή της κινδυνεύει και ο Ραμίρεζ φαίνεται να είναι έτοιμος για όλα…

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ραγισμένες Καρδιές»: Η Γκιουλσερέν νεκρή – Ο θρήνος του Τζιχάν!

loading...