Μόνο στο Youweekly.gr, κάθε μέρα μπορείτε να διαβάζετε όλες τις εξελίξεις από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Πηγή μας φυσικά είναι το περιοδικό «TV24»! Για να μην αγωνειάτε λοιπόν, εδώ σας έχουμε την συνέχεια απο τα «Δίδυμα φεγγάρια» πριν παιχτούν στην τηλεόραση, με διαλόγους φωτιά και αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Στέργιος είναι αποφασισμένος να πάρει την περιουσία της Αγάπης και θα πετύχει το στόχο του ακόμα κι αν χρειαστεί να κινήσει γη και ουρανό… Το μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει για να το πετύχει θα το δούμε στις γραμμές που ακολουθούν…

Screenshot 2016-02-23 10

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα! Την αποχωρίζεται μια για πάντα…

Ο Στέργιος πιέζει την Ελισάβετ να βρει τον Φίλιππο και να υποδυθεί την Αγάπη. «Θα πας να τον βρεις, απλώς θα κάνεις πως είσαι η Αγάπη. Θα του πεις ότι δεν τον γουστάρεις και να μη σε ξαναενοχλήσει. Θα τον φτύσεις και θα φύγεις», της λέει. Η Ελισάβετ, ωστόσο, αντιδρά και μάλιστα πολύ έντονα. «Δεν γουστάρω να κάνω τίποτα απ’ αυτά», του λέει εκείνη, αλλά ο Στέργιος επιμένει. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;», τη ρωτάει. «Ετσι κι αλλιώς η αδελφή σου σε μισεί». Ο Στέργιος επιμένει και πάλι και αρχίζουν οι απειλές. «Μη μου λες εμένα όχι, γιατί έχω τον τρόπο να σε αναγκάσω», της λέει και προχωρά αμέσως στην εφαρμογή του σχεδίου του. Ετσι, το επόμενο πρωί που η Αλίκη φεύγει από το σπίτι, ο Στέργιος μαζί με κάποιον άλλον άγνωστο την παρακολουθεί.

Screenshot 2016-03-18 17
Η Ελισάβετ αρνείται να παραστήσει την Αγάπη στον Φίλιππο κι ο Στέργιος της παίρνει το μωρό.

Λίγο αργότερα φεύγει και η Ελισάβετ. Οι δύο άντρες περιμένουν υπομονετικά. Ο άγνωστος άντρας μ’ ένα σύρμα ανοίγει την πόρτα. Ο Στέργιος μπαίνει μέσα, μπαίνει και ο τύπος… Κοιτάνε δεξιά, αριστερά… εμφανίζεται η κυρία Γεωργία που κρατάει το μωρό… Της ρίχνουν ένα χαστούκι κι εκείνη χάνει τον κόσμο, την πιάνουνε και τη δένουν… Η κυρία Γεωργία δεν βλέπει τον Στέργιο. Δεμένη την οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα. Πάνε πάνω από την κούνια κι ο Στέργιος βουτάει το μωρό… «Πάμε να φύγουμε γρήγορα!», λέει στον άντρα που τον συνοδεύει.

Screenshot 2016-02-19 17

Ο Στέργιος με τον άντρα βάζουν το μωρό σε ένα πορτ μπεμπέ και φεύγουν. Η κυρία Γεωργία είναι στην κρεβατοκάμαρα, αναίσθητη και δεμένη χειροπόδαρα. Ο Στέργιος και ο άντρας με το μωρό προχωράνε έξω από το σπίτι και μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο. Ο Στέργιος βάζει το πορτ μπεμπέ πίσω, κάθεται και ο τύπος πίσω για να το προσέχει και ο Στέργιος μπαίνει στη θέση του οδηγού, βάζει μπρος και φεύγουν… Την ίδια στιγμή, η Γεωργία βρίσκει σιγά-σιγά τις αισθήσεις της, καταλαβαίνει ότι είναι δεμένη χειροπόδαρα, προσπαθεί να φωνάξει αλλά δεν μπορεί γιατί είναι φιμωμένη. Ο Στέργιος αφήνει τον άγνωστο άντρα με το μωρό σε ένα σπίτι και του λέει να μην το κουνήσει ρούπι από εκεί. Το πρώτο μέρος του σχεδίου πέτυχε…

Για περισσότερα τηλεοπτικά περιοδικά πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: 9 μήνες: Ομολογία σοκ! «Εγώ είμαι ο πατέρας σου!» – Πήγε να λιποθυμήσει η Έλσα…

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Το μεγάλο φινάλε της Μελίνας! Αφήνει μια για πάντα Σήφη & Αχιλλέα!

Δείτε ακόμη: O Αλέξης Κωστάλας δίνει στεγνά την ΕΡΤ – Ποιος ήταν ο μισθός του;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ