Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην πρωινή ζώνη του σταθμού ωστόσο εκείνος έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει κάτι άλλο στην τηλεόραση. Το κανάλι φαίνεται πως είναι έτοιμο να υποκύψει στις πιέσεις του παρουσιαστή και να τον απαλλάξει από το Πρωινό, δίνοντάς του ένα απογευματινό τηλεπαιχνίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή «Με το καλημέρα»: «Οι πιέσεις του Γιώργου Λιάγκα είναι τόσο έντονες που πλέον έχει προβληματιστεί και το κανάλι. Έτσι, στελέχη του ΑΝΤ1 μαζί με τον παρουσιαστή ψάχνουν να βρουν ένα καθημερινό πρότζεκτ για τον Γιώργο. Ψάχνουν ένα τηλεπαιχνίδι. Ο όρος late night show που υπάρχει στο συμβόλαιό του θα καλυφθεί από το Rising Star. Τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο όρος για μια καθημερινή εκπομπή. Όλα δείχνουν ότι θα είναι τηλεπαιχνίδι.
Ο Γιώργος θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Πρωινό. Σίγουρα θα έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει την Φαίη Σκορδά μόνη της. Αν βρεθεί το τηλεπαιχνίδι που θα έχει τα εχέγγυα της ποιότητας και της τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας από τον Οκτώβρη δεν θα είναι στο Πρωινό».

Όσο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του,. ακούγεται έντονα το όνομα του Νίκου Μουτσινά. Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί.

loading...