Μπορεί το STAR να μην εξασφάλισε τον γ΄ κύκλο της σειράς «Bahar», ωστόσο το TiVi Σίριαλ κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάζει σε φωτορομάντζο το ολοκαίνουριο νέο επεισόδιο όπως αυτό παίζεται στην Τουρκία. Η Μπαχάρ έχει μάθει πια όλη την αλήθεια και θυμωμένη καταγγέλλει την Εφσούν στην αστυνομία.

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης έφτασε! Η Μπαχάρ μαθαίνει επιτέλους ότι εκείνη είναι η πραγματική κόρη του Μεχμέρ-Εμίρ Αταχάν και της Χασρέτ. Το σοκ είναι τεράστιο. «Δεν μπορεί οι γονείς μου να μου έκαναν κάτι τέτοιο! Ούτε η Εφσούν, αποκλείεται», λέει στον Ατές κι εκείνος την αγκαλιάζει. Αργότερα βρίσκονται στο δρόμο και η Μπαχάρ ζητάει να κατέβει από το αυτοκίνητο για να πάρει αέρα. Ομως εμφανίζεται στην έπαυλη, όπου γίνεται ένα μεγάλο πάρτι για την Εφσούν. «Τι σου έκανα;», ρωτάει η Μπαχάρ την αδελφή της και εκείνη της απαντάει: «Τίποτα». «Τότε γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί έκλεψες τη ζωή μου; Μου έκλεψες την οικογένειά μου!», της λέει η Μπαχάρ και η Εφσούν της ζητάει να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

bahar Η Μπαχάρ όμως επιμένει: «Να μου πεις τι; Πως έκλεψες τη ζωή μου; Πως με κορόιδευες κοιτώντας με στα μάτια; Εμένα και όλους τους άλλους;». Μετά πλησιάζει τον Ιλιάς και του λέει: «Δική σου ήταν η ιδέα ή της Νουράν; Ή όλης της οικογένειας; Ποια είμαι εγώ; Ποιανού κόρη είμαι; Πες μου», του φωνάζει, αλλά εκείνος δεν μιλάει. Ετσι πλησιάζει ξανά την Εφσούν: «Εξήγησε μου εσύ! Τι σου έκανα για να μου φερθείς έτσι; Ημουν αδελφή και κολλητή σου! Γιατί με μισείς τόσο; Για τα λεφτά και την καλή ζωή τα κάνατε όλα; Δεν με ξέρατε καθόλου; Υπήρχε περίπτωση να σας άφηνα στη φτώχεια ενώ εγώ θα ζούσα καλά; Δεν θα μοιραζόμουν μαζί σας όσα είχα; Πότε μέτρησα τα χρήματα μαζί σας; Σας θεωρούσα οικογένεια! Δεν με αγαπήσατε καθόλου; Με πουλήσατε», φωνάζει η Μπαχάρ. Ο Μεχμέτ-Εμίρ ζητάει εξηγήσεις και η Μπαχάρ του λέει: «Να σας εξηγήσει η Εφσούν και ο πατέρας της, ο Ιλιάς». Ομως κανείς από τους δύο δεν μιλάει και ο Ατές δίνει στον Μεχμέτ-Εμίρ το τεστ DNA και του λέει: «Η Μπαχάρ είναι η πραγματική σας κόρη». Η Εφσούν φεύγει ντροπιασμένη και γεμάτη τύψεις, ενώ η Χουλιά διώχνει τον Ιλιάς με τις κλωτσιές. Ο Μεχμέτ-Εμίρ έχει μείνει σοκαρισμένος, ενώ η Μπαχάρ φεύγει τρέχοντας. Η Εφσούν νιώθει τύψεις για ό,τι έγινε και αντιμετωπίζεται από όλη τη γειτονιά με άσχημο τρόπο. Παράλληλα, ο Μεχμέτ-Εμίρ και η Χασρέτ προσπαθούν να πλησιάσουν την Μπαχάρ, αλλά εκείνη είναι ακόμα σοκαρισμένη από τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ατές ανακαλύπτει ότι είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού, όταν η πρώην του επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη. Οι μέρες περνάνε και ο Ιλιάς μετανιωμένος για ό,τι έγινε αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του και έτσι κρεμιέται μ’ ένα σκοινί από το ταβάνι. Η Μπαχάρ φτάνει στη γειτονιά έτοιμη να τον αντιμετωπίσει, αλλά όταν τον αντικρίζει έτσι αρχίζει να φωνάζει και ευτυχώς την τελευταία στιγμή ο Ιλιάς σώζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί λένε στην Εφσούν πως θα χρειαστεί να κάνει εγχείρηση καθώς από το σκοινί ένα νεύρο στον αυχένα του έπαθε ζημιά. Την ίδια ώρα, η Μπαχάρ θυμωμένη πάει στην αστυνομία και καταθέτει μήνυση εναντίον της Εφσούν: «Η Εφσούν Αταχάν, με πραγματικό όνομα Εφσούν Ντεμίρ, πήρε τη θέση μου ως πραγματική κόρη της οικογένειας Αταχάν». Ο εισαγγελέας διατάζει την προφυλάκιση της κοπέλας. Ο Ισμαΐλ μαζί με τον Τζενγκίζ πάνε στο νοσοκομείο να τη πάρουν για κατάθεση, αλλά εκείνη τον παρακαλάει να της δώσει μία ακόμη μέρα μέχρι να εγχειριστεί ο πατέρας της. Εκείνος δέχεται.

Την επόμενη μέρα η Σουλτάν καταλαβαίνει πως η Εφσούν κάτι έχει και τη ρωτάει να μάθει. Τότε εκείνη της λέει πως υπάρχει ένταλμα σύλληψής της. Η Σουλτάν την προτρέπει να το σκάσει, αλλά η Εφσούν δεν θέλει. Στο τέλος όμως πείθεται από τη θεία της και το σκάει. Η Μπαχάρ μαθαίνει για την εξαφάνιση της Εφσούν και γίνεται έξω φρενών, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από εκείνη που της ζητάει να συναντηθούν. Η Μπαχάρ πάει στο σημείο της συνάντησης και η Εφσούν πέφτει στην αγκαλιά της, όμως γρήγορα θα ζήσει το μεγάλο σοκ της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χωρισμός Σοκ στο Μπρούσκο: Η Μελίνα παίρνει τα παιδιά και χωρίζει τον Αχιλλέα!

Κατερίνα Καινούργιου: Νέο αρνητικό ρεκόρ! Ίσως τα χειρότερα νούμερα της ελληνικής τηλεόρασης! Ποιο κάτω και από ΕΡΤ….

Ασύλληπτα νούμερα! Ποιά εκπομπή του Alpha χτύπησε 60 % σε τηλεθέαση;

loading...