Επί τέσσερα χρόνια υποδύεται τον Διαμαντή στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Τον κακό που πολλοί λατρεύουν να… μισούν. Ο Γιώργος Ζένιος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά αποκλειστικά στο TV24 για τη διεκδίκηση της Δάφνης, για τη σχέση του με τον Σήφη και την Αναστασία αλλά και τον πραγματικό «ρόλο» του Πάτροκλου. Τέλος, αποκαλύπτει  στον Παναγιώτη Μουλόπουλο το φινάλε της σειράς αλλά και τη νέα συνεργασία του με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Διαμαντής παραιτείτε από τη διεκδίκηση της Δάφνης μετά το γάμο της;
«Οχι. Ο Διαμαντής εξακολουθεί να θέλει τη Δάφνη. Το σίγουρο είναι ότι δεν επαναπαύεται και παραμένει για εκείνον ο μεγάλος του έρωτας!».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να την ξανακερδίσει μετά από όλα αυτά που έχει κάνει;
«Δεν νομίζω ότι η Δάφνη θα ξαναγυρίσει πίσω στον Διαμαντή, γιατί έχει κάνει πάρα πολλά σ’ αυτή, στον Παύλο και σε όλους τους άλλους. Μέσα σε όλα αυτά έχει και τον Πάτροκλο για να του κάνει τις βρομοδουλειές».

Πάντως ο Πάτροκλος έχει χάσει κάθε μέτρο: Φόνοι, απαγωγές, βιασμοί. Μέχρι πότε θα τον καλύπτει ο Διαμαντής;
«Ο Πάτροκλος είναι η κακή πλευρά του Διαμαντή και το έχει παρακάνει. Φυσικά ο Διαμαντής τον υποστηρίζει, με τον τρόπο του, σε ό,τι κι αν κάνει και θα τον καλύπτει όσο τον συμφέρει γιατί τον χρησιμοποιεί. Για τον Διαμαντή πάντα ήταν και θα είναι μεγάλη του αγάπη η Αναστασία και ο Σήφης».

Τον Διαμαντή δεν τον πονάει που έχει μείνει μόνος του;
«Βεβαίως και τον πονάει! Ωστόσο με το θάνατο του παιδιού της Αναστασίας και του Ματθαίου έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη και της δείχνει όλη του την αγάπη και πως πάντα την έχει σαν παιδί του και την πονάει».

Πώς εξελίσσεται η σχέση του αδίστακτου άντρα με τον Σήφη;
«Με τον Σήφη έχουν ανταλλάξει κατά καιρούς βαριά λόγια επειδή παίρνει το μέρος του πατέρα του και τον υποστηρίζει. Γι’ αυτό το λόγο ο Διαμαντής εκδικήθηκε τον Παύλο, με το σαμποτάζ που έκανε στα κρασιά του».

Και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ό,τι έχει κάνει και αναμένεται να κάνει…
«Πριν από δύο χρόνια περίπου είχα ρωτήσει τη Βάνα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Διαμαντής και μου είχε πει “μπορεί κάποτε θα δικαιωθείς”. Το θέμα είναι πώς θα δικαιωθεί αυτός ο άνθρωπος όταν έχει κάνει απαγωγές, φόνους, ληστείες. Τα πάντα!».

Πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποιου είδους δικαίωση;
«Ενώ έχει κάνει πάρα πολλά ο Διαμαντής, αποδεικνύεται σκληρός και δυνατός χαρακτήρας για να κάνει οτιδήποτε, τύπου αυτοκτονία, για να γλιτώσει τη φυλακή. Θα δούμε αν θα δικαιωθεί με το δικαστήριο όπου υπάρχει κι ένα μυστικό: Πώς πέθαναν οι γονείς του Ματθαίου; Ποιος ήταν η αιτία για να σκοτωθεί αυτό το ζευγάρι; Τώρα θα αποκαλυφτούν όλα!».

Δεν φοβάται τώρα που όλα θα βγουν στο φως;
«Ο Διαμαντής πάντα λέει ότι “εγώ ξέρω και θα αποκαλυφτούν όλα”. Τι ξέρει και τι θα αποκαλυφτεί; Αυτά ακόμα δεν τα ξέρω ούτε εγώ…».

Σε περίπτωση που καταδικαστεί, θα αντέξει να μπει στη φυλακή ή είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει εκεί μέσα;
«Θα καταδικαστεί ή θα αθωωθεί; Μην ξεχνάτε ότι τώρα είναι πολύ κοντά με την Αναστασία λόγω του θανάτου του παιδιού, ενώ η Δάφνη ισχυρίζεται ότι δεν θα πάει στο δικαστήριο να μαρτυρήσει. Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα πάει και αυτή και ο Σήφης. Επίσης υπάρχει και το μυστικό, όπως είδαμε, με το θάνατο του ανθρώπου που βρέθηκε νεκρός στο οινοποιείο. Ποιος τον σκότωσε; Και μάλιστα τον φοβερίζει!».

Ο Αλκιβιάδης κυνηγάει τον Σήφη επειδή του πήρε τη γυναίκα. Θα τον βοηθήσετε ή θα τον αφήσετε να ξεμπλέξει μόνος του λόγω όσων έχουν ειπωθεί ανάμεσά σας;
«Οπωσδήποτε. Μάλιστα πηγαίνει στο γραφείο του Αλκιβιάδη και τον προειδοποιεί πως αν αγγίξει έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του θα έχει να κάνει μαζί του. Για τον Διαμαντή, ο Σήφης και η Αναστασία είναι οι μεγάλες του αγάπες, τα θεωρεί παιδιά του και τα πονάει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο. Ο μεν Πάτροκλος είναι η κακή πλευρά του Διαμαντή και ο Νεκτάριος είναι η καλή του πλευρά».

Η ζωή της Αναστασίας άλλαξε από τη στιγμή που χώρισε με τον Ματθαίο. Στη συνέχεια πεθαίνει το παιδί και μπαίνει στην ψυχιατρική κλινική. Εχετε τύψεις για την τύχη αυτής της κοπέλας;
«Βεβαίως και έχει τύψεις! Υπάρχει μια καταπληκτική σκηνή, με τον Διαμαντή που πηγαίνει δίπλα της και λέει ένα μονόλογο εκφράζοντας όλες τις τύψεις του. Πιστεύω ότι αργότερα αυτό το γεγονός θα φέρει κοντά τον Ματθαίο με την Αναστασία. Μόνο για τον Σήφη δεν ξέρω τι θα απογίνει…».

Ποιο θα θέλατε να είναι το φινάλε της σειράς;
«Ο Διαμαντής πρέπει να πεθάνει! Εκτός κι αν το μυστικό γύρω από τη δολοφονία των γονιών του Ματθαίου και όλα αυτά δεν τα έκανε ο Διαμαντής. Από εκεί και πέρα θα ήθελα για κάποιους χαρακτήρες να υπάρχει το χαρούμενο και το δραματικό τέλος».

Απ’ ό,τι έχω μάθει θα συνεχίσετε τη συνεργασία σας με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πρωταγωνιστώντας στην καθημερινή κωμωδία.
«Την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων με κάλεσε ο Ανδρέας Γεωργίου να παίξω στην κωμωδία που ετοιμάζουν και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα περιμένω να διαβάσω τα πρώτα σενάρια της Βάνας Δημητρίου, αν και έχω σε όλους απόλυτη εμπιστοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτό το χαρακτήρα που είναι κακός -και με βρίζουν!- ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία. Και πραγματικά χάρηκα όταν μου προτάθηκε! Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι ότι θα κάνω έναν παπά εκκλησίας».

Ποια είναι η πιο ακραία αντίδραση που έχετε δεχτεί;
«Πριν από λίγες ημέρες ήμουν σε μια εκδήλωση και μια κυρία -που δεν ήταν και στα πολύ καλά της- μου επιτέθηκε με την τσάντα της και μου φώναζε: “Βρε παλιάνθρωπε!”. Είχα πάθει σοκ! Από την άλλη, οφείλω να ομολογήσω ότι το χαίρομαι αυτό το πράγμα γιατί σημαίνει ότι κατάφερα να πείσω τον κόσμο και αυτή είναι η ανταμοιβή μου».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συγκλονιστική ιστορία στο «Πάμε πακέτο». Αρνήθηκε να τον συναντήσει και δεν θέλησε να φύγει ο τοίχος. Δείτε τι έγινε!

Σρόιτερ VS Χατζηνικολάου: Τεράστια ανατροπή στην τηλεθέαση – Ποιος τερμάτισε πρώτος;

Είναι επίσημο! Η μεταγραφή στον Ant1 που θα συζητηθεί! Υπέγραψε για να είναι κριτής στο «Your Face Sounds Familiar»…

loading...