Για να μην αγωνιάτε.. Μόνο εδώ στο Youweekly.gr, θα διαβάζετε κάθε εβδομάδα συγκλονιστικές εξελίξεις για το Μπρούσκο, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Η πηγή μας είναι φυσικά το «TiVi Σίριαλ″. Λοιπόν, για σήμερα ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση… Σας έχουμε τί ακριβώς θα συμβεί στην σειρά με λεπτομέρειες και διαλόγους που δεν θα τους πιστεύετε…

  • Η αστυνομία βρίσκει αποτυπώματα του Ροκάκη στο σπίτι της Βασιλικής και όλοι φοβούνται ότι η Βασιλική είχε δίκιο και μπορεί να την έχει σκοτώσει. Στο μεταξύ, ετοιμάζονται όλοι για το γλέντι, ενώ η Αλίκη λέει στον Χρήστο ότι της επιτέθηκε ο Ροκάκης κι εκείνος έξαλλος τον πιάνει: «Ρε αλήτη, θα σε τσακίσω! Την έπεσες στην γυναίκα μου;», του λέει κι αν δεν έμπαιναν στη μέση θα τον είχε χτυπήσει άγρια. Την ίδια στιγμή, όλοι μιλάνε για την επικείμενη δίκη του Διαμαντή: «Δεν θα γλιτώσει», λέει ο Σήφης με τον Παύλο, ενώ η Αναστασία είναι υπέρ του θείου της.
  • Στο γλέντι η Αναστασία φωνάζει και τον Νικηφόρο, τον οποίο βλέπει η Χρυσάνθη ότι γυροφέρνει την Αναστασία και λέει στη Δήμητρα: «Αν γοητευτεί η Αναστασία από αυτόν, κάηκε!». Την ώρα που η Κωνσταντίνα πηγαίνει καφέδες για το γλέντι, βλέπει το ποδήλατο και μπουφάν του Μανωλιού εξω από το σπίτι της Αγλαΐας και της μπαίνουν υποψίες. Ετσι ζητάει από τον Ροκάκη να μείνει έξω από το σπίτι να δει αν θα βγει ο Μανωλιός. Στο γλέντι ο Σήφης νευριάζει μόλις βλέπει τον Νικηφόρο και λέει στην Αναστασία: «Πες του να φύγει, θα διαλύσω τα πάντα».
  • Ο Αχιλλέας επιμένει να φύγουν για πάντα στην Αγγλία και η Μελίνα γίνεται έξαλλη: «Δεν με υπολογίζεις, κάνεις πάντα ό,τι θες», του λέει και ξεσπάει άγριος καβγάς. Στα Χανιά σημειώνεται νέος φόνος. Η Αγλαΐα είναι το νέο θύμα του Ροκάκη, ενώ η αστυνομία ανακαλύπτει μια τσάντα της Βασιλικής στο δάσος γεμάτη αίματα. Ο Πάτροκλος σε μια κρίση που παθαίνει ομολογεί στη Χρυσάνθη ότι αυτός έκανε την απαγωγή της Μελίνας με τις οδηγίες του Διαμαντή κι αυτή γίνεται έξαλλη: «Το κάθαρμα σεκμεταλλεύτηκε! Θα μου το πληρώσει», του λέει και αποφασίζει να συμμαχίήει με τον Διαμαντή για να σώσουν τον Πάτροκλο. Τελικά, η Μελίνα με τον Αχιλλέα φεύγουν για το Λονδίνο.

Το μεγάλο αντίο στο Μπρούσκο: Μελίνα & Αχιλλέας φεύγουν για πάντα!

  • Η Χρυσάνθη με τον Διαμαντή προσπαθούν να βρουν μια λύση για τον Πάτροκλο να τον καλύψουν, αλλά ο Διαμαντής το πάει λίγο παρακάτω και της λέει ότι αν δεν καλύψει κι αυτόν και δεν σταματήσει να τον πολεμάει, δεν ισχύει τίποτα απόσα είπαν: «Ή συμφωνείς ή τα τινάζω όλα στον αέρα», της λέει. Η Χρυσάνθη, παρότι γίνεται έξαλλη, συμφωνεί και παγώνει επίσης τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Παύλο και τον Μάρκο.
  • Η δίκη φτάνει και ο Διαμαντής ζητάει από τον Σήφη να μην έρθει να καταθέσει εναντίον του, κάτι που φυσικά δεν δέχεται, ενώ ο Παύλος γι άλλη μια φορά λέει: «Θα χαρώ να φάει ισόβια το κάθαρμα». Ο Σήφης πάει να καταθέσει και είναι καταπέλτης: «Ο Σήφης σ’ έκαψε», λέει ο δικηγόρος του Διαμαντή, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου. Εξαλλος ο Μηνάς μετά τη μακάβρια ανακάλυψη της αστυνομίας, ορμάει στον Ροκάκη, τον πιάνει από το λαιμό και του λέει: «Πες μου ρε, τι έκανες στη Βασιλική, τη σκότωσες;».

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Το μεγάλο φινάλε της Μελίνας! Αφήνει μια για πάντα Σήφη & Αχιλλέα!

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το τέλος όλων των γυναικών στις αγαπημένες σας σειρές! Μπρούσκο-Δίδυμα Φεγγάρια-9 μήνες-Μαύρο Τριαντάφυλλο

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ