Κι ενώ η Αγάπη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Πάρο, ο Στέργιος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει τα ίχνη της. Οταν όμως έρθει αντιμέτωπος με την Ελισάβετ, ένα σατανικό σχέδιο «γεννιέται» στο μυαλό του! Δείτε και σήμερα μέσα από το Youweekly.gr, όλες τις εξελίξεις της σειράς!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ολα ξεκινούν από μια κοσμική εκδήλωση που εμφανίζεται ο Μπρούνο με την Ελισάβετ και εκεί συναντούν τυχαία τον Στέργιο. Ο τελευταίος τα χάνει, νομίζοντας πως είναι η Αγάπη. Παρόλο που προσπαθεί να μάθει τι κρύβεται πίσω από την απίστευτη ομοιότητά της με την Αγάπη, η Ελισάβετ δεν του λέει τίποτα παρά μόνο: «Οποια γουστάρω είμαι και σίγουρα όχι η γυναίκα σου». Τότε ο Στέργιος δίνει εντολή στον στενό του συνεργάτη, τον Διονύση: «Μην τη χάσεις από τα μάτια σου. Μάθε ποια είναι και τι παίζει». Οπως και γίνεται. Αργότερα ο Στέργιος έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται και φροντίζει να ενημερώσει τον Διονύση για το σχέδιο που έχει, καθώς επίσης ότι «εκ του ασφαλούς παίζω. Εμαθα πως χρωστούσαν το σπίτι και κάπως το ξεχρέωσαν, ενώ στο κομμωτήριο παίρνει τρεις και εξήντα. Αρα γιατί να πει όχι;». Μάλιστα, όπως του επισημαίνει: «Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία και γρήγορα».
Την επόμενη μέρα ο Στέργιος συναντά την Ελισάβετ στο δρόμο και της λέει: «Εχω μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση να σου κάνω. Πάμε για έναν καφέ να τα πούμε;» και εκείνη του απαντά ειρωνικά: «Τι πρόταση, ρε φίλε; Να σκοτώσω κανέναν;». Ο άντρας ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του: «Κάτι πιο απλό και θα βγάλεις πολλά λεφτά».

Ο Στέργιος ανακοινώνει στον Παύλο την επιστροφή της Αγάπης
Ο Στέργιος ανακοινώνει στον Παύλο την επιστροφή της Αγάπης

Στη συνέχεια ο Στέργιος και η Ελισάβετ κάθονται σε μια καφετέρια και της αναλύει τη δελεαστική πρόταση: «Θα σε πληρώσω χρυσάφι! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υποδυθείς την Αγάπη Ταξοπούλου. Και όλο αυτό γίνεται για τον εγωισμό μου, για τα μάτια του κόσμου και την κόρη μου. Αλλά το πιο βασικό: Θέλω να το μάθει η Αγάπη και να την αναγκάσω να γυρίσει στο σπίτι». Φυσικά, η Ελισάβετ δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι αυτές οι πραγματικές προθέσεις του άντρα και του απαντά: «Πιο πολύ από τα φράγκα με ιντριγκάρει ότι θα τη “φέρω” στον Παύλο Ταξόπουλο», χωρίς να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Στέργιος και η Ελισάβετ δεν χάνουν χρόνο και ξεκινούν εντατικά μαθήματα προκειμένου να την παρουσιάσει σαν Αγάπη. Μάλιστα της επισημαίνει ότι θα πρέπει να δικαιολογήσει την απουσία της και πιο συγκεκριμένα: «Ερωτεύτηκες κάποιον άλλον. Παθιάστηκες, ενθουσιάστηκες και το έσκασες μαζί του αλλά μετά το μετάνιωσες». Οι μέρες περνούν και κάπως έτσι ο Παύλος επισκέπτεται τον Παύλο και του ανακοινώνει πως «γύρισε η Αγάπη». Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελισάβετ δεν μπορεί να σκεφτεί σε τι περιπέτεια πάει να την μπλέξει ο Στέργιος, ενώ από δω και πέρα η Αγάπη κινδυνεύει σοβαρά…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπρούσκο: «Εγώ έκανα την απαγωγή της Μελίνας»: Η ομολογία που σοκάρει!

9 μήνες: «Αυτή είναι η τελευταία μου επιθυμία!» – Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση…

Μεγάλη ανατροπή στο Μπρούσκο: Η Αναστασία στο πλευρό του Διαμαντή! Καταθέτει υπέρ του…

loading...