Η Πηνελόπη Σεργουνιώτη κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους της κωμικής σειράς «Μάλιστα, σεφ!» που προβάλλεται στο MEGA. Η ηθοποιός μιλά στο TiVi Σίριαλ και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο για τα -άγνωστα- κοινά στοιχεία που έχει με την ηρωίδα, αλλά και για το φινάλε της σειράς. Ομως δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε όσα γίνονται στη χώρα και το κανάλι.mega_LARGE_t_251561_1389284_type1_type13155Το «Μάλιστα, σεφ!» έφτασε στο τέλος του. Ποια είναι τα συναισθήματά σου γι’ αυτή τη δουλειά;
«Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερή γιατί συμμετέχω σε μια προσεγμένη δουλειά όσον αφορά το σενάριο και τους συνεργάτες. Είμαι ευγνώμων που μου έτυχε μια τέτοια δουλειά και δη κωμωδία, από τη στιγμή που έχω κάνει μόνο δράμα και -ακόμη περισσότερο- αρχαίο δράμα».

Παρ’ όλα αυτά κατάφερες να πάρεις το ρόλο της Νάντιας…
«Πηγαίνω πάντα σε ακροάσεις, χωρίς να έχω καμία προσδοκία. Θέλω να είμαι όσο πιο προσγειωμένη γίνεται για να ’μαι καλά μέσα μου. Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και, σαφώς, δεν την περίμενα. Το βίωσα έντονα».

Η Πηνελόπη έχει καμιά σχέση με τη Νάντια;
«Εχουμε κάποια κοινά στοιχεία όπως την τάση προς τον ακτιβισμό και τη χορτοφαγία που κατά περιόδους την έχω καταπατήσει. Μέσα από αυτό το ρόλο μού δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω τα εκφραστικά μου μέσα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Αλλωστε πρώτη φορά δοκιμάζομαι σε κωμωδία. Επιπλέον ανακάλυψα ότι είχα περισσότερα κοινά απ’ ό,τι νόμιζα, σε πρώτο επίπεδο, με το ρόλο: Την ευθραυστότητα και το ρομαντισμό. Την αφέλειά της θα ήθελα να μην την έχω σε τέτοιο βαθμό (γέλια)».

Την ευθραυστότητα και το ρομαντισμό τα έκρυβες καλά λόγω του δυναμικού σου χαρακτήρα;
«Η αλήθεια είναι ότι τα εμπεριέχω αλλά δεν τα άφηνα να βγουν σε πρώτο πλάνο και στη ζωή μου. Πλέον έχω αρχίσει να τα απελευθερώνω και ήταν η αφορμή για να κάνω μια διαφορετική ενδοσκόπηση».

Εχεις χάσει ρόλο εξαιτίας του δυναμισμού;
«Νομίζω πως δεν μου έχει συμβεί, είτε γιατί πήγαινα εγώ προς αυτή την κατεύθυνση είτε με επέλεγαν γι’ αυτό το πράγμα. Επειδή βγάζω κάτι άλλο σε πρώτη ανάγνωση, οι άνθρωποι του MEGA και ο σκηνοθέτης Σπύρος Ρασιδάκης με την Ιωάννα Γιαννούλη είδαν πέρα από αυτό».

Πώς εξελίσσεται η σχέση σου με τον Κωστή, μέχρι το τέλος;
«Η Νάντια ζει σε ένα ωραίο κόσμο με το ροζ συννεφάκι και προσδοκεί τον άνθρωπο που είναι ο πρίγκηπας με το άσπρο άλογο. Ο Κωστής στάθηκε στο πλευρό της, όντας πολύ ρομαντικός και προστατευτικός. Ετσι άρχισε να την πείθει, με αποτέλεσμα ο χαρακτήρας να κάνει μια μεταστροφή. Ο Κωστής την πείθει κι εκείνη του παραδίδεται».

Αυτή η σχέση κρατιέται μέχρι και το φινάλε;
«Η σχέση εξελίσσεται με όλα τα ευτράπελα και μέχρι και το φινάλε είναι πολύ… πιπεράτα».

Ποια είναι η γνώμη σου για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, αλλά και με το MEGA;
«Είναι ζοφερό το τοπίο. Αυτό όμως που με αγγίζει είναι η γενικότερη κατάσταση με τα θέματα που άπτονται ανθρωπιστικού περιεχομένου, όπως το προσφυγικό. Είναι κάτι που ξεπερνά την προσωπική μου ανησυχία, όπως και πολλών άλλων. Από την άλλη το MEGA κινδυνεύει και ίσως βρεθούμε πολλοί άνθρωποι άνεργοι, αλλά δεν μπορώ να τα συγκρίνω».

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

9 Μήνες: Η Κρίστη πέφτει θύμα βιασμού από τον…

Παράνομοι έρωτες στο Μπρούσκο: Νέα γυναίκα στη ζωή του Ματθαίου – Ράκος η Αναστασία!

Αυτοκτονία σοκ στα Δίδυμα Φεγγάρια! Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της Ελισάβετ!

loading...