Μεγάλες ανατροπές, τραγικές εξελίξεις, νέα ψέματα και πολλές δολοπλοκίες θα συμβούν στα συγκλονιστικά πέντε νέα επεισόδια που κατ’ αποκλειστικότητα σας δίνουμε από το Tivi για να ξέρετε τα πάντα πριν ακόμα μεταδοθούν από την τηλεόραση.

ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ

Μετά την απόπειρα δολοφονίας της Αναστασίας, ο Σηφαλάκης συλλαμβάνεται την ώρα που πάει να φύγει με πλαστό κυπριακό διαβατήριο. Ολοι είναι αναστατωμένοι: «Γιατί να προσπαθεί να φύγει με πλαστή κυπριακή ταυτότητα ο Σηφαλάκης; Δε βρίσκω κάποια λογική, δηλαδή, σ΄ αυτό» αναρωτιέται η Αναστασία και μαζί της συμφωνεί και ο Αχιλλέας. Την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος βρίσκεται σε μεγάλο πανικό μετά την έκδοση του Βάις στην Κύπρο: «Μην ξανακούσω τέτοια κουβέντα από το στόμα σου… Άκου «θα αυτοκτονήσεις».. Αυτά τα λένε μόνο οι γυναικούλες», του φωνάζει ο Διαμαντής και μόλις μαθαίνει ότι ήδη ανακρίνεται δίνει νέα εντολή: «Θα βάλεις τον δικηγόρο που σου είπα να του προτείνει ένα σημαντικό ποσό για να κρατήσει το στόμα του κλειστό».
Ο Νικηφόρος που φοβάται μην ανακαλύψει η Λουκία την Ξένια και το αντίστροφο, βάζει την Χρυσάνθη να διώξει την Ξένια από τα Χανιά, ενώ η Κωνσταντίνα βλέπει τον Μανωλιό και του λέει ότι τα έκανε θάλασσα, αλλά ο Μανωλιός της απαντά ότι δεν είναι μόνη της και πάντα θα είναι κοντά της. Ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση για την κόρη του: «Για μια τιμή ζούμε, θα την πληρώσει ο Σηφαλάκης», λέει στον Μάρκο. Ο Σηφαλάκης ανακρίνεται και πετάει μια τεράστια «βόμβα»… Λίγο μετά η Αστυνομία συλλαμβάνει τον Ματθαίο και στο Αστυνομικό Τμήμα ο Διοικητής του εξηγεί αυστηρά: «Ο Σηφαλάκης σάς εμπλέκει στην επίθεση που έκανε εναντίον της γυναίκας σας. Ισχυρίζεται ότι τον πληρώσατε για να την σκοτώσει!».

Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΦΗ
Ο Ματθαίος τρελαίνεται όταν του λένε ότι κρατείται : «Σας παρακαλώ Αστυνόμε, είχα ειδοποιήσει τον αδελφό μου να ‘ρθει. Δεν ήξερα. Θα μπορούσα να τον δω;» λέει. Ο Αχιλλέας φεύγει σαν τρελός για τηνα στυνομία και η Μελίνα πάει να μείνει στη Βασιλική. Στον δρόμο, όμως, συναντά τον Σήφη που της λέει ότι δεν θα ηρεμήσει αν δεν την δει να γίνεται μάνα και ότι έχει φροντίσει αυτός να της βρει λύση. «Εγώ φταίω που δεν μπορείς να κάνεις παιδί… Έχω ενοχές… Κοίτα με! Εδώ και πολύ καιρό έχω φάει τον κόσμο, το ψάχνω», της λέει και η Μελίνα συγκινείται, βάζει τα κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά του. Ο Σήφης της δίνει την κάρτα ενός γιατρού που έχει ήδη επισκεφτεί και της λέει να πάει γιατί την περιμένει.
Ο Πάτροκλος γεμάτος τύψεις περιφέρεται χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Ολοι όσοι τον περίμεναν στο σπίτι για το δείπνο με την Χρυσάνθη ανησυχούν πολύ και βγαίνουν για να τον ψάξουν. Η Χρυσάνθη τον βρίσκει σε τραγική κατάσταση να κλαίει, τον αγκαλιάζει και του μιλά στοργικά και με κατανόηση. Ο Μανωλιός καταγγέλλει στην Αστυνομία τον Κίκη για διγαμία, αλλά όλοι όσοι το ξέρουν πάνε και καταθέτουν ότι ο Μανωλιός λέει βλακείες.
Στο μεταξύ ο Ματθαίος ζητά από τον Αχιλλέα να του βρει έναν καλό δικηγόρο και να πάει στην Αναστασία να της πει τι έχει γίνει για να μην ανησυχεί: «Πήγαινε μίλα της. Και κοίτα να κρατηθεί όσο γίνεται μυστικό αυτό το ρεζιλίκι».
Ο Αχιλλέας πηγαίνει στην Αναστασία η οποία του λέει: «Είχα διαίσθηση… είδα ένα άσχημο όνειρο, εδώ και καιρό περίμενα ότι κάτι κακό θα συμβεί.. Ο ελεεινός… ο εγκληματίας, πώς τον έμπλεξε έτσι! Θα το φροντίσω εγώ, μη σ’ ανησυχεί”, απαντά η Αναστασία στον Αχιλλέα και αμέσως επικοινωνεί με τον πατέρα της για να βρει έναν καλό ποινικολόγο.

Η ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ – ΣΗΦΑΛΑΚΗ

Ο Ματθαίος συνεχίζει να λέει ότι είναι αθώος, ενώ η Αναστασία πηγαίνει στην Αστυνομία και τους λέει ότι κάνουν λάθος: «Μόλις με πληροφόρησαν ότι στο λογαριασμό του Σηφαλάκη βρέθηκε ένα μεγάλο ποσό από έμβασμα που έγινε απ’ την Κύπρο. Μήπως αυτό σας κάνει να δείτε διαφορετικά τα πράγματα; Θα ζητήσω από τους Κύπριους αστυνομικούς να μάθουν, αν μπορούν, ποιος το κατέθεσε», της λέει ο αξιωματικός και η Αναστασία του απαντάει έξαλλη: «Να κάνετε ό,τι νομίζετε! Δεν θα καταλήξετε στον Ματθαίο, Αστυνόμε!».
Η Χρυσάνθη για μία ακόμα φορά πηγαίνει στον Διαμαντή για τις λίρες, ενώ ο Πάτροκλος έχει ξεφύγει εντελώς με το θέμα της Δήμητρας και πλέον την απειλεί για τον Μάνθο. Ο δικηγόρος κατορθώνει να βγάλει τον Ματθαίο τουλάχιστον μέχρι να πάρει κλήση για το δικαστήριο. Οταν η Αναστασία πάει να τον πάρει από το Αστυνομικό Τμήμα πέφτει πάνω στον Σηφαλάκη: «Ούτε να σε φτύσω δεν αξίξεις, αλήτη! Θα πρέπει να ντρέπεσαι που είσαι Κρητικός. Σε λυπάμαι», του λέει και όλοι την τραβάνε μακριά από τον Σηφαλάκη, ο οποίος ατάραχος της απαντάει: «Τον εαυτό σου να λυπάσαι, Αναστασία Γιαννακάκη, που ‘χεις ένα φίδι στο κρεβάτι σου. Εγώ είπα την αλήθεια».
Η Βασιλική λέει στη Μελίνα ότι συνάντησε την Ολγα έξω από τον γυναικολόγο κι αναρωτιέται μήπως είναι έγκυος. Η Μελίνα βρίσκει την ευκαιρία και εκμυστηρεύεται στη Βασιλική της συνάντησή της με τον Σήφη.
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ…

Μια ανατροπή ακόμα είναι γεγονός… Ο Σηφαλάκης συναντιέται κρυφά με τον Πάτροκλο και τον Διαμαντή, ο οποίος του λέει: «Μπράβο Σηφαλάκη έκανες καλή δουλειά όπως ακριβώς τα συμφωνήσαμε, μπράβο». Ο Σηφαλάκης του απαντάει: «Ό,τι μπορούσα αλλά για τον τραυματισμό της ανιψιάς σου δεν φταίω εγώ, κυρ Διαμαντή».
«Το ξέρω, είχαμε πει να πεταχτεί ο Πάτροκλος να σε αρπάξει για να σώσει δήθεν την Αναστασία. Πού να φανταστώ ότι θα ‘μπαινε στη μέση ο ηλίθιος ο Μηνάς! Τέλος οι κουβέντες. Λοιπόν ό,τι σου υποσχέθηκα. Αν δεσμεύσουν το μεγάλο ποσό που σου έβαλα στην τράπεζα από την Κύπρο, θα καθυστερήσεις λίγο να το πάρεις. Τώρα, θα σε συμβούλευα να κρυφτείς για λίγο καιρό, δεν ξέρω πώς μπορεί ν’ αντιδράσει ο πατέρας της Αναστασίας. Να έρχεσαι στα Χανιά μόνο για να δίνεις το παρών στο Τμήμα», του λέει ο Διαμαντής και του δίνει επιπλέον έναν φάκελο γεμάτο λεφτά.
Στο μεταξύ ο Ματθαίος εκμυστηρεύεται στον Αχιλλέα ότι όντως είχε συναντήσει μία φορά τον Σηφαλάκη για να του δώσει τα χρήματα που του χρωστούσε η Αναστασία για να σταματήσει να τους ενοχλεί, αλλά δεν της το είχε πει για να μη θυμώσει. Ο Σήφης μόλις μαθαίνει για τον Ματθαίο πάει στον Διαμαντή, ο οποίος του λέει να απομακρύνει την αδελφή του από τον Ματθαίο γιατί μπορεί να το ξανακάνει. «Θέλει να την βγάλει από τη μέση, για να του μείνει η περιουσία της», του λέει. Ο Σήφης πείθεται και επικοινωνεί με την Αναστασία για να της εκφράσει τους φόβους της για τον Ματθαίο και να της πει ότι τον έχουν δει κάποιοι με τον Σηφαλάκη, αλλά εκείνη γίνεται έξαλλη. Το ίδιο έξαλλη γίνεται και με τον Διαμαντή που της λέει ότι ο Ματθαίος δεν είναι αυτός που δείχνει. Τέλος ο Σήφης δεν το αφήνει έτσι, πάει στον Ματθαίο και τον απειλεί: «Λοιπόν, σήμερα πας Κύπρο, διαλύεις την εταιρεία με την Αναστασία και της επιστρέφεις όλα τα λεφτά που έβαλε, μέχρι και το τελευταίο ευρώ! Δεν έρχεται μαζί σου Κύπρο, αν δεν κάνεις αυτή την κίνηση! Δεν θα την αφήσω εγώ!»… Παράλληλα η Αναστασία μαθαίνει τυχαία από τον Μανωλιό ότι ο Ματθαίος όντως έχει συναντηθεί με τον Σηφαλάκη και κλονίζεται…
ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

Η Μελίνα αρχίζει να εκνευρίζεται πολύ με τον Αχιλλέα που δεν της λέει τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μάτθαιο και ρίχνουν ένα μεγάλο καβγά. Σε καβγα όμως καταλήγει και η συνάντηση του Σήφημε τον Ματθαίο: «Μίλα καθαρά. Πιστεύεις ότι η Αναστασία κινδυνεύει από μένα; Αυτό θες να πεις;», του λέει ο Ματθαίος και ο Σήφης του απαντά: «Ό,τι είχα να πω, το είπα. Ακούγονται πολλά για σένα και γι΄ αυτά που έκανες στο παρελθόν με τη μακαρίτισσα τη γυναίκα σου,» εξοργίζοντας τον Ματθαίο που είναι έτοιμος να τον χτυπήσει: «Αν δεν ήσουνα αδελφός της Αναστασίας θα σου έσπαγα τα μούτρα. Δεν με νοιάζει τι έχεις ακούσει και τι υποψιάζεσαι. Από σήμερα ούτε καλημέρα δε θέλω μαζί σου!». Ο Ματθαίος μιλάει για τον Σήφη στην Αναστασία κι αυτή δείχνει για πρώτη φορά ότι υποστηρίζει τον αδελφό της, ενώ έχουν αρχίσει να της μπαίνουν ιδέες για τον άντρα της και πριν φύγουν για Κύπρο πηγαίνει στην Αστυνομία και ζητά λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να προχωρήσει η έρευνα σχετικά με το έμβασμα από την Κύπρο στο λογαριασμό του Σηφαλάκη.
Την ίδια στιγμή εκνευρισμένη η Μελίνα με τη μυστικοπάθεια του Αχιλλέα λέει στη Βασιλική: «Αποφάσισα να πάω να τον δω, αλλά θέλω να με καλύψεις. Δεν πρόκειται να πω στον Αχιλλέα ότι μου τον σύστησε ο Σήφης, γιατί ξέρεις τι θα γίνει. Θα πω ότι μου τον σύστησες εσύ».
Η Αναστασία αρχίζει και πάλι να βλέπει αυτά τα περίεργα όνειρα, ενώ ο Σήφης μαθαίνει ότι τον Γερμανό τον σκότωσαν στη φυλακή. Φυσικά το πληροφορείται και ο Διαμαντής ο οποίος χαίρεται που το… τακτοποίησε κι αυτό το θέμα. Τέλος η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα ότι αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει να κάνει εξωσωματική σε έναν γιατρό που ειδικεύεται σε δύσκολες περιπτώσεις.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ