Μια παρεξήγηση γίνεται αφορμή να φτάσει η Μελίνα στα άκρα και να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον Αχιλλέα και μάλιστα κρυφά. Ο Αχιλλέας το μαθαίνει το παθαίνει παράκρουση. Φτάνει στο σημείο να πέσει στα πόδια της και γονατιστός να της ζητάει να μην τον αφήσει. Τι θα κάνει όμως η Μελίνα; Γιατί πιστεύει ότι πρέπει να φύγει από τη ζωή του;

Από την Μαρία Μεταξητινού…

Οπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η Μελίνα είναι έγκυος και συνεχίζει να πηγαίνει στην εταιρεία, παρά τις αντιρρήσεις του Ματθαίου ο οποίος επιμένει να την απολύσει. Ο Αχιλλέας, στην προσπάθεια του να μην τη στενοχωρήσει, ζητάει από τον Ματθαίο να περιμένουν λίγο, διότι έτσι κι αλλιώς η Μελίνα λόγω της κατάστασής της θα φύγει από τη δουλειά. Αυτή όμως τη συνομιλία την ακούει, την καταγράφει και στη συνέχεια τη μεταφέρει στη Μελίνα η Δήμητρα. Η Μελίνα έξαλλη τηλεφωνεί στη Βασιλική και της λέει ότι χωρίζει με τον Αχιλλέα και ότι θα πάρει τα παιδιά και θα πάει στα Χανιά να μείνει. Η Βασιλική το μεταφέρει στον Αχιλλέα, ο οποίος πιστεύει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι θα της περάσει, μέχρι τη στιγμή που ο Σήφης τον ενημερώνει ότι η Μελίνα του ζήτησε να της βρει σπίτι στα Χανιά για να πάει να μείνει εκεί με τα παιδιά. Ο Αχιλλέας τρελαίνεται, δεν μπορεί να καταλάβει πώς η γυναίκα που λέει ότι τον αγαπάει και που θα φέρει στον κόσμο το παιδί του πήρε μια τέτοια απόφαση. Ετσι, αφού γίνεται όλο και πιο γλυκός μαζί της, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση, αποφασίζει να της μιλήσει ξεκάθαρα.

«Τι είναι αυτά, ρε Μελίνα, που κάνεις; Γιατί θέλεις να χωρίσουμε;», της λέει με νεύρα αλλά και με ύφος απελπισμένου. Η Μελίνα είναι ψυχρή και του απαντάει ευθέως: «Δεν ταιράζουμε Αχιλλέα, διαφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα». Ο Αχιλλέας δεν πιστεύει στα αυτιά του, δεν μπορεί να χωνέψει ότι η γυναίκα του, ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του, του λέει έτσι απλά ότι δεν ταιριάζουν και καταρρέει. Αρχίζει να την παρακαλάει: «Τι κάνει τώρα; Τι είναι αυτά που λες; Θέλεις να πάθω τίποτα, θέλεις να με τελειώσεις με τη στάση σου;», αλλά η Μελίνα δεν λυγίζει: «Ελα, ρε Αχιλλέα, δεν παθαίνεις τίποτα απολύτως. Κι εγώ σ’ αγαπάω και σε λατρεύω, αλλά δεν έχει καμία σημασία, δεν ταιριάζουμε. Τελείωσε!».
Ο Αχιλλέας περνάει δραματικές στιγμές, είναι απελπισμένος, ενώ και η Μελίνα δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς αρχίζει να κλαίει κι αυτή. Ο Αχιλλέας την πλησιάζει, την παίρνει αγκαλιά και την παρακαλάει: «Μελίνα μου, ακούς τι λες; Εμείς δεν ταιριάζουμε; Εμείς είμαστε ένα, πες μου ότι θα το σταματήσεις όλο αυτό. Ορκίσου μου ότι δεν θα το ξανασκεφτείς καν, ότι μπορούμε να χωρίσουμε». Η Μελίνα συνεχίζει να κλαίει και ο Αχιλλέας πέφτει στα πόδια της: «Αν σε χάσω θα πεθάνω», της λέει και με δάκρυα στα μάτια συνεχίζει: «Μελίνα, σ’ αγαπάω, ορκίσου ότι δεν θα χωρίσουμε».

Η Μελίνα κι αυτή είναι συγκλονισμένη και του απαντάει: «Κι εγώ, Αχιλλέα, σ’ αγαπάω» και λέει αλήθεια, αλλά μάλλον δεν της φτάνει αυτό. Οπως θα δούμε, όντως δεν της φτάνει μόνο η αγάπη για να μείνει με τον Αχιλλέα, καθώς λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Σήφη και αφού του κάνει παράπονα γιατί ειδοποίησε τον Αχιλλέα, του εξηγεί ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφαση που έχει πάρει: «Σήφη, συνέχισε να ψάχνεις για σπίτι, θέλω να περάσουν οι γιορτές, κυρίως για τα παιδιά, και μετά θα προχωρήσω». Ο Σήφης συμφωνεί μαζί της και της τονίζει ότι ανεξάρτητα από το ότι το είπε στον Αχιλλέα για να έχει τη συνείδησή του καθαρή, θα τη βοηθήσει σε ό,τι του ζητήσει.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας προσπαθεί να χίλιους τρόπους να την ευχαριστήσει και να της δείχνει συνεχώς το πόσο την αγαπάει, αλλά και η Μελίνα έχει στις κινήσεις της απέναντί του τη χροιά ενός καταδικασμένου έρωτα. Από τη μια του ζητάει να κάνουν έρωτα, λες ότι είναι η τελευταία τους φορά, και από την άλλη συνεχίζει να οργανώνει τη φυγή της. Μάλιστα, μια προσπάθεια του Αχιλλέα να την ευχαριστήσει φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα…

Διαβάστε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις στο περιοδικό «TV24» που κυκλοφορεί…

Διαβαστε ακόμη στο youweekly.gr:

Ολοκληρώνεται αγαπημένη σειρά λόγω χαμηλής τηλεθέασης! Δείτε ποια είναι…

Αποκλειστικό! Bahar: Εμείς συνεχίζουμε την σειρά – Δείτε πρώτοι από όλους τα επεισόδια που δεν θα δείξει η τηλεόραση!

Έσπασε κάθε ρεκόρ σε τηλεθέαση το «Φως στο τούνελ»! Δείτε τι νούμερα έκανε η εκπομπή!

loading...