Το μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται και η Ρουμπίνη από τη μια συχαίνεται τον εαυτό της και από την άλλη λέει στον Μάξιμο ότι είναι ανήθικο να είναι μαζί οι δυο τους. Η Μαρία πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον Ανδρέα που το επαναλαμβάνει, ενώ του έχουν στήσει παγίδα με την αστυνομία. Ο Φίλιππος γίνεται ζευγάρι με την Ιωάννα, η οποία αποκαλύπτει στον Μάξιμο ότι είναι ερωτευμένη με άλλον άντρα. Ολα αυτά και πολλά ακόμη θα συμβούν στα επόμενα δέκα προτελευταία επεισόδια της σειράς, που το TV24 σας αποκαλύπτει, καθώς δεν προβάλλονται πλέον στην TV.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
51ο επεισόδιο
Η Παυλίνα πείθει την Ευδοκία να μιλήσουν κι εκείνη της επιβεβαιώνει όσα της είπε ο Μιχαήλ, ότι το φιλί δηλαδή που είδε ήταν το πρώτο τους. Η Παυλίνα ακούει τις συμβουλές της Ρουμπίνης και αποφασίζει να συγχωρέσει τον Μιχαήλ και να προχωρήσουν, αλλά αυτός, που είναι σε τρομερό δίλημμα ανάμεσα σ’ αυτήν και την Ευδοκία, της ζητάει χρόνο για να δουν πιο καθαρά τα πράγματα. Η Ρεγγίνα γυρίζει με τον Δημήτρη σπίτι, κι αυτός με τη βοήθεια του Μάξιμου δρα δυναμικά και προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Σταύρου. Ο Ηρόδοτος και η Αλεξία στήνουν ένα εορταστικό τραπέζι στο σπίτι του Σάββα για να τους φέρουν με τον Μίλτο πιο κοντά. Στο τραπέζι ο Σάββας γίνεται σκνίπα στο μεθύσι. Η Ηρώ βάζει τον Κώστα να πλακώσει τον Μάνο στο ξύλο. Ο Φίλιππος παθαίνει νεύρωση στομάχου. Στο πλευρό του στέκεται η Ιωάννα, που τον πηγαίνει στο νοσοκομείο και μετά κάθεται σπίτι του και τον φροντίζει. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας με τον Ευθυμίου πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής του Φίλιππου.

Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΕΓΓΙΝΑΣ
52ο επεισόδιο
Ο Δημήτρης με τη βοήθεια του Μάξιμου προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το φόνο του νεαρού αγοριού, γιατί είναι βέβαιος ότι η Ρεγγίνα δεν έχει καμία ανάμειξη… Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί από την Παυλίνα, προκειμένου να δει πιο καθαρά την κατάσταση και να πάρει τις σωστές αποφάσεις… Αυτό το γεγονός κάνει την Παυλίνα ράκος και την ωθεί να αρχίσει τις παρακολουθήσεις. Αυτό που θα ανακαλύψει όμως θα την αφήσει άναυδη! Η διπλή ζωή της Ευδοκίας αποκαλύπτεται και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο… Ταυτόχρονα με αυτές τις τραγικές εξελίξεις, μια νέα σχέση αρχίζει για την Ιωάννα και τον Φίλιππο, τη στιγμή που η Ιωάννα δείχνει όλη της την τρυφερότητα για τον άρρωστο Φίλιππο… Τα νέα διαδίδονται κι όταν μαθαίνει η Μαρία ότι ο Φίλιππος είναι άρρωστος ταράζεται… Η ραγδαία συνέχεια όμως θα την ταράξει πολύ περισσότερο!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ
53o επεισόδιο
Ο Δημήτρης με τον Μάξιμο συνεχίζουν την έρευνα και ανακαλύπτουν καινούρια στοιχεία για την υπόθεση της Ρεγγίνας. Η Παυλίνα λέει στον Μιχαήλ αυτό που έμαθε για την Ευδοκία και μένει άναυδη από την αντίδρασή του. Ο Ανδρέας βρίσκει τον τρόπο και φροντίζει να βγει ένταλμα για τη σύλληψη του Φίλιππου. Στο μεταξύ, η Ηρώ με τον Κώστα μπλέκονται σε ένα κωμικοτραγικό κυνηγητό με την αστυνομία! Η Αλέξια κάνει επίσημη πρόταση στον Ηρόδοτο να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά και τον αφήνει… στον τόπο! Στο μεταξύ, εξαφανίζονται οι κόρες του Μίλτου και όλοι παθαίνουν πανικό! Ο Φίλιππος ζητάει από την Ιωάννα να της κάνει το τραπέζι και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
54ο επεισόδιο
Ο Φίλιππος με την Ιωάννα γνωρίζονται ακόμα καλύτερα και η συμπάθεια είναι αμοιβαία. Ο Μίλτος ζει ένα δράμα, καθώς δεν μπορεί να βρει τις κόρες του. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ λέει στην Ιωάννα ότι η Ευδοκία άρχισε πάλι τις παλιές της «συνήθειες» και τότε η Ιωάννα την πιάνει και της μιλάει έξω απ’ τα δόντια. Παράλληλα, ο Μάξιμος ανακαλύπτει πού κρύβεται ο Γιώργος στην Αθήνα! Η Ηρώ, προκειμένου να γλιτώσει τον Κώστα από τη μήνυση, πρέπει να παντρευτεί τον παλιό της έρωτα, τον Μάνο! Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος δέχεται ένα μυστήριο τηλεφώνημα από κάποιον που έχει τις κόρες του. Στο τέλος, ο Φίλιππος συλλαμβάνεται από την αστυνομία και η Ιωάννα, που είναι σπίτι του εκείνη την ώρα, μένει άναυδη!
H ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ
55ο επεισόδιο
Η Ρουμπίνη επιβεβαιώνει το άλλοθι του Φίλιππου στην αστυνόμο Γαβριήλ, που τον αφήνει ελεύθερο και κατόπιν ανοίγει τα μάτια στη Μαρία σε σχέση με τον Ανδρέα. Ταυτοχρόνως η Παυλίνα, αφού την παρακινεί η Ρουμπίνη, δηλώνει στον Μιχαήλ πως τον συγχωρεί αλλά του δίνει τελεσίγραφο. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται πως τα κορίτσια του Μίλτου τα πήρε η πεθερά του που απειλεί να διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλειά τους. Παράλληλα, ο Κώστας ενδίδει στις επιθυμίες της Ηρώς να τη βοηθήσει να εκδικηθεί τον Μάνο, κλέβοντάς την από στην εκκλησία, και ο Μάξιμος δεν μπορεί να αντισταθεί και ξαναπλησιάζει ερωτικά τη Ρουμπίνη. Τέλος, ένα νέο ειδύλλιο αρχίζει αφού Ιωάννα και Φίλιππος έρχονται πάρα πολύ κοντά!
Η ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΞΙΜΟ
56o επεισόδιο
Η Ιωάννα και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα και έρχονται πολύ κοντά συναισθηματικά. Μια καινούρια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Ο Ανδρέας φανερώνει το πολύ κακό του πρόσωπο στη Μαρία, τη χτυπάει και της εξαπολύει όλα του τα απωθημένα με πολύ σκληρό τρόπο. Η Μαρία πάνω στην απόγνωσή της τηλεφωνεί στον Φίλιππο για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά αντιμετωπίζει την αδιαφορία του. Ο Δημήτρης έχει στοιχεία για κάποιο καινούριο πρόσωπο που θεωρεί πως έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία του νεαρού Σταύρου. Προς μεγάλη του έκπληξη μαθαίνει πως το πρόσωπο αυτό είναι έμπορος ναρκωτικών. Ο Σάββας και ο Μίλτος αντιμετωπίζουν με δικηγόρο την πεθερά του Μίλτου. Ο Μάξιμος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Ρουμπίνη το μεγάλο μυστικό, αλλά την παρακαλεί να κάνει πρώτα μια προσπάθεια να το αποσπάσει από τη μητέρα της. Τελικά η μητέρα της τής το αποκαλύπτει. Η Ηρώ κλείνει εκκλησία για να γίνει σε δύο μέρες ο υποτιθέμενος γάμος της με τον Μάνο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει και γυρίζει πίσω στο σπίτι της Παυλίνας. Ομως η σχέση τους δεν είναι πια η ίδια.

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΙΝΗΣ
57ο επεισόδιο
Η Ρουμπίνη σιχαίνεται τον εαυτό της μετά την αποκάλυψη, αφού διασταυρώνει τα γεγονότα και με τον Μάξιμο. Στο μεταξύ, η Ηρώ με τον Κώστα κάνουν «πρόβα νυφικού» και προετοιμάζουν το χουνέρι που στήνουν στον Μάνο! Ο Μάξιμος πιάνει τον Πέτρο και του κάνει ξεκαθάρισμα για τη Ρουμπίνη και οι δύο άντρες κοντράρονται. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης μπλέκει με τον υπόκοσμο προσπαθώντας να φτάσει στον «Ντον», ένα πρόσωπο που θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην υπόθεση της Ρεγγίνας. Ο Φίλιππος με την Ιωάννα κάνουν βραδιά «ταινίας» στο σπίτι του αλλά τους παίρνει ο ύπνος. χωρίς η Ιωάννα να ειδοποιήσει τον Μάξιμο! Σε μια απελπισμένη προσπάθεια, η Μαρία προσπαθεί να το σκάσει μέσα στη νύχτα με τη Νεφέλη από το σπίτι. Τα σχέδιά της όμως ανατρέπει ο Ανδρέας!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΞΙΜΟ
58ο επεισόδιο
Η Ηρώ με τον Κώστα ετοιμάζουν το «μεγάλο κόλπο» πριν από το γάμο. Ο Ηρόδοτος ακούει τη συμβουλή του Σάββα και αρχίζει να απαγγέλλει ποίηση στην Αλέξια, μήπως και καταφέρει να τη ρίξει. Ο Ανδρέας μαθαίνει το μυστικό του Μάξιμου και τον απειλεί πως αν δεν είναι εντάξει απέναντί του θα το αποκαλύψει σε όλους! Η μεγάλη ώρα φτάνει και ο Κώστας «κλέβει» την Ηρώ στα σκαλιά της εκκλησίας. Στο μεταξύ, το μαρτύριο της Μαρίας μέσα στο σπίτι του Ανδρέα συνεχίζεται και ανήμπορη να δραπετεύσει, παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία! Η Ιωάννα λέει ένα ψέμα στον Μάξιμο για να δικαιολογηθεί που άργησε να γυρίσει σπίτι, την πατάει όμως, καθώς ο Μάξιμος γρήγορα ανακαλύπτει την αλήθεια.

«ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΣΤΟΝ ΜΑΞΙΜΟ
59ο επεισόδιο
Η Ιωάννα αποκαλύπτει στον Μάξιμο ότι ένας νέος άντρας μπήκε στη ζωή της. Ο Μάξιμος το δέχεται ανακουφισμένος, αλλά επιμένει να μάθει ποιος είναι. Η Ιωάννα δεν του αποκαλύπτει ότι είναι ο Φίλιππος. Ο Μάξιμος ανακοινώνει στη Ρουμπίνη ότι η Ιωάννα είναι ερωτευμένη, ελπίζοντας ότι αυτό θα αλλάξει την απόφασή της και θα ζήσουν μαζί. Ομως η Ρουμπίνη δεν μπορεί να το κάνει αυτό μετά την αποκάλυψη του μυστικού, το θεωρεί ανήθικο και είναι κατηγορηματική. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης βρίσκεται πληγωμένος στην άσφαλτο από τον έμπορο ναρκωτικών, που απειλεί και τη ζωή της Ρεγγίνας. Ταυτόχρονα, ο Μιχαήλ φεύγει νύχτα από το σπίτι και την Παυλίνα, για να πάει να βρει την Ευδοκία. Η Παυλίνα του επιτίθεται λεκτικά και μια σχέση φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Ο Φίλιππος επισκέπτεται αιφνιδιαστικά τον Μάξιμο για να του ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό. Του ομολογεί με θάρρος πως είναι αυτός που ξεκίνησε σχέση με την Ιωάννα!

Η ΜΑΡΙΑ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!
60ο επεισόδιο
Ο Φίλιππος κάνει μια καθαρή εξήγηση με τον Μάξιμο για τη σχέση του με την Ιωάννα. Ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου τρέχουν η Ρεγγίνα με τον Πέτρο. Ο Ντον συλλαμβάνεται. Η αστυνόμος Γαβριήλ σιγουρεύεται πως ο Ανδρέας παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Μαρίας και στήνει μια ψεύτικη κατάθεση του ζευγαριού, χωριστά, για να μπορέσει να μιλήσει στη Μαρία. Η Μαρία κάνει ό,τι της λέει η αστυνόμος, στήνει έναν καβγά με τον Ανδρέα που τη χτυπάει, το σκάει από το σπίτι και πηγαίνει στην αστυνομία με στοιχεία τραυματισμού, για να μπορέσουν να τον στριμώξουν. Η Αλέξια λέει στον Ηρόδοτο πως αν θέλει να κάνει σοβαρή σχέση μαζί της, είναι διατεθειμένη να χωρίσει το γιατρό. Ο Ηρόδοτος ζητάει μια προθεσμία και τελικά της κάνει πρόταση γάμου. Η Ευδοκία παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως πέθανε το παιδί της… Ο Κώστας παίρνει πρωινό στο εστιατόριο με την Ηρώ, όταν μπουκάρουν ληστές με όπλα. Η Ιωάννα ζητά διαζύγιο από τον Μάξιμο…

Πηγή: TV24

loading...