Η Τατιάνα και η Ιριδα από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν η μια την παρουσία της άλλης και επομένως η κόντρας τους δεν θα ’χει τέλος. Ομως και αυτή τη φορά η δεύτερη αποδεικνύεται «ισχυρή» παίκτρια…Δείτε πρώτοι από όλους, αποκλειστικά από το Youweekly.gr, την συνέχεια της αγαπημένης σειράς..

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο!

Η Ιριδα είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες του θείου προκειμένου να καταστρέψουν την Κούλντογκ. Εκείνη όμως θέλει να καταστρέψει και την Τατιάνα, η οποία της κήρυξε «πόλεμο» από την πρώτη στιγμή που την είδε και εκδήλωσε τη ζήλια και το μίσος της. Μπορεί να μην κατάφερε να την κλείσει φυλακή για απόπειρα δολοφονίας κατά της Σεσίλιας, αλλά όπως φαίνεται έπεται συνέχεια με άσχημες επιπτώσεις…

Μόνο εδώ! Δείτε πρώτοι τα 5 νέα επεισόδια από τα Δίδυμα Φεγγάρια, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!
Πιο συγκεκριμένα, η Ιριδα «προωθεί» τα νέα προϊόντα της Κούλντογκ στην αντίπαλη εταιρεία, τη Happytail, που εργάζεται η Τατιάνα και φροντίζει να φαίνονται τα δικά της στοιχεία. Ετσι δεν θα αργήσουν να βρεθούν όλοι απέναντί της, με επιπλέον πρόσχημα ότι προσπαθεί να πάρει τους πελάτες της Κούλντογκ. Βέβαια, ο Αριστείδης προλαβαίνει να δώσει εντολή για την πρόωρη κυκλοφορία των νέων προϊόντων και κάνουν ασφαλιστικά μέτρα στους αντιπάλους.
Οπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια, η Κούλντογκ κερδίζει τα ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Happytail και οι υπεύθυνοί της φροντίζουν να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη που εκθέτει την εταιρεία. Οι έρευνες φέρνουν γρήγορα αποτελέσματα και ανακαλύπτουν ότι πίσω από αυτή τη διαρροή βρίσκεται η Τατιάνα – και όχι η Ιριδα. Παρόλο που η Τατιάνα προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν είναι αλήθεια, δεν τα καταφέρνει. Παράλληλα, ο Παύλος βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση ως -πρόσφατος- γενικός διευθυντής της Happytail. Και αυτό γιατί δέχεται εσωτερική πίεση να απολύσει την Τατιάνα γι’ αυτό που συνέβη. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν έκανε μόνο κακό στην εικόνα της εταιρείας αλλά και στο… ταμείο της, αφού πλήρωσαν τα ίδια ακριβώς προϊόντα με την Κούλντογκ.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Το Μπρούσκο δεν θα έχει ευτυχισμένο φινάλε!»: Πρωταγωνίστρια της σειράς αποκαλύπτει το τέλος…

Αποκλειστικό! Δίδυμα Φεγγάρια: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Πανικός στο «Μπρούσκο»: Ο Πάτροκλος χάνει τον έλεγχο και πυροβολεί την…

loading...