Οπως σας είχατε μάθει μέσα από το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, ο Ματθαίος παίρνει οριστικα διαζύγιο με την Αναστασία…(Δείτε εδώ) Ο Ματθαίος είναι πολύ στενοχωρημένος με την υπόθεση του διαζυγίου του, κάτι που παρατηρεί ο Νεκτάριος την ώρα που βρίσκονται στο οινοποιείο.

«Δεν ξέρω τι να πω… Να σου ευχηθώ να πας για τέταρτο γάμο;», του λέει, αλλά ο Ματθαίος που δεν σηκώνει κουβέντα τού απαντάει κοφτά: «Τέταρτος γάμος δεν θα υπάρξει».
Δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την κουβέντα του και βλέπει την Ολγα να φτάνει, ψάχνοντας τον αδελφό της. «Γειά σας, γεά σου Νεκτάριε», χαιρετάει η Ολγα και ο Νεκτάριος αφού την καλωσορίζει τη ρωτάει αν θα μείνει πολύ στην Κύπρο.

Η Ολγα επίσης δείχνει πολύ στενοχωρήμενη και απαντάει κάπως λυπημένα: «Δεν ξέρω, η ζωή μου έχει έρθει τα πάνω-κάτω», ενώ ο Νεκτάριος ετοιμάζεται να φύγει. «Πείτε τα εσείς. Με περιμένουν για φαγητό στο σπίτι», τους λέει και φεύγει. Ο Ματθαίος αμέσως παίρνει την ευκαιρία: «Τι θα κάνεις; Πάμε να σου κάνω το τραπέζι», της προτείνει κι αυτή δέχεται. Αφού πάνε στο εστιατόριο και μιλούν στην αρχή για το κρασί, ο Ματθαίος της λέει: «Βγήκε το διαζύγιο με την Αναστασία σήμερα». Η Ολγα τον ρωτάει πώς νιώθει και ο Ματθαίος της απαντά ότι αισθάνεται «αποτυχημένος για άλλη μια φορά». Στη συνέχεια ο Ματθαίος της λέει ότι δεν ξέχασε ποτέ ότι τον υποστήριξε στην Αναστασία στην υπόθεση με τον Σηφαλάκη, ενώ η Ολγα του απαντάει: «Μα το ότι δεν τα βρήκαμε τότε μεταξύ μας, δεν σημαίνει ότι δεν σε εκτιμάω. Ο γάμος μας δεν πέτυχε για άλλους λόγους». Οι δυο τους δείχνουν να περνάνε ευχάριστα και πολύ πιθανόν η σχέση τους να συνεχιστεί.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Χαμός στο Μπρούσκο: Απόπειρα αυτοκτονίας για τον Πάτροκλο – Η Χρυσάνθη χαροπαλεύει στην εντατική!

Τηλεοπτική βόμβα! Νέα πρωταγωνίστρια στο «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» – Ποια ηθοποιός θα είναι;

Έκτακτο στα «Δίδυμα Φεγγάρια»: Ο Παύλος χαροπαλεύει στην εντατική – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

loading...