Είναι γεγονός! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κατέχει και δικαιωματικά τον τίτλο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, όμως φαίνεται πως ο θρόνος της τρίζει για τα καλά. O κόσμος πλέον έχει αρχίσει να την αμφισβητεί, δείχνοντας να της γυρίζει την πλάτη πολλές φορές.

Ενώ στο παρελθόν κάθε της κίνηση γινόταν πρώτη είδηση πλέον αυτό έχει αρχίσει να χάνεται. Τα λάθη του παρελθόντος, όπου έδινε βάση στο τηλεμάρκετινγκ και όχι στα θέματα της εκπομπής της έχει στοιχίσει αρκετά.Και αυτό το καταλαβαίνει κανείς με το αν κοιτάξει τα νούμερα τηλεθεάσης της εκπομπής της. Συγκεκριμένα χθες η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ή «Αλήθειες με τη Ζήνα»κατάφερε να ξεπεράσει στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης την Ελένη Μενεγάκη.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, η παρουσιάστρια του Star σημείωσε 12,8%, ενώ η «ωραία Ελένη» έκανε 12,6%.Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό 15-44, οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκέντρωσαν 9% και η «Ελένη»17%.

Γι΄αυτό και ο Alpha δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά προσπαθεί να ξαναδώσει στην Ελένη τη λάμψη του παρελθόντος. Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη στην… Δείτε τη συνέχεια εδώ

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Η Μενεγάκη είχε νεύρα και μου πέταξε ένα ντοσιέ στο κεφάλι»: Απίστευτη καταγγελία για την παρουσιάστρια

Τρομάξαμε! Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θέλει να κάψει η Τατιάνα Στεφανίδου (Photos)

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στις κατηγορίες για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! (videos)

loading...