Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα μείνουν… με την όρεξη! Κι αυτό διότι ο συγγραφέας, Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ανακοίνωσε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο του μυθιστορήματος επικής φαντασίας που έχει… ξετρελάνει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο!

Δείτε ακόμη:Ποια Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό πρωταγωνιστή του Game of Thrones;;; Δείτε το εδώ!!!

«‘The Winds of Winter» (Οι άνεμοι του χειμώνα) δεν έχουν τελειώσει», ανακοίνωσε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν με μακροσκελές σημείωμα στο μπλογκ του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. «Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO (σ.σ.: στο οποίο ανήκει η παραγωγή της σειράς) είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (…) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ».

«Οι προθεσμίες μου προκαλούν άγχος», έγραψε στο μπλογκ του ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν
Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε «Οι άνεμοι του χειμώνα», ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους «Ο σιδερένιος θρόνος» στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά παραγωγής του HBO, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της χρονιάς.

Ο συγγραφέας είχε ήδη χάσει μια προηγούμενη προθεσμία, τη γιορτή Χαλοουίν, την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμη: Είσαι fan του Game of Thrones; Δες πώς ήταν οι πρωταγωνιστές στα νιάτα τους! (PHOTOS)

Μ’ αυτή την τελευταία καθυστέρηση, προειδοποίησε ο Μάρτιν, «Οι άνεμοι του χειμώνα» είναι «πολύ σίγουρο» ότι δεν θα εκδοθουν πριν από την προβολή της έκτης σεζόν του «Game of Thrones» από το HBO τον Απρίλιο. «Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο».

Ο συγγραφέας φάνηκε εξάλλου επιφυλακτικός αναφορικά με την ημερομηνία που θα φθάσει το «Winds of Winter» στα βιβλιοπωλεία.

newsit.gr

loading...