Η Χουλιά, στην προσπάθειά της να σώσει το γιο της, τον φυγαδεύει μαζί με τη Μουζγκιέ στο εξωτερικό. Ομως η κοπέλα έχει άλλη γνώμη, έτσι το σκάει και επιστρέφει στην έπαυλη, όπου τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με τα λάθη τους. Μετά η Εφσούν θα κερδίσει για λίγο την εύνοια της οικογένειας Αταχάν, επειδή θα σώσει τη Μουζγκιέ, όμως η Μπαχάρ θα βρεθεί υπόλογη για το παρελθόν της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου…

Η Χουλιά προσπαθεί να μεταπείσει την Μπαχάρ, αλλά εκείνη της λέει: «Μπορείτε να μείνετε στο σπίτι στον κήπο. Εχω ζήσει πολύ καιρό εκεί, είναι ωραία. Αλλωστε η νύφη σας εκεί ανήκει». Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να παντρευτεί με τον Τζεμάλ, ενώ ο Ατές σκέφτεται να ζητήσει σε γάμο την Μπαχάρ. Η Χουλιά με τη Μουζγκιέ και τον Αρντά πάνε σε ξενοδοχείο να μείνουν. Η Εφσούν μαθαίνει από τις ειδήσεις για τον τραυματισμό του Ισμαΐλ και τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο φορώντας ακόμα το νυφικό της. Εκεί πάει στο δωμάτιό του κι ενώ εκείνος κοιμάται, εκείνη του λέει: «Σ’ αγάπησα περισσότερο από τον καθένα!». Φεύγοντας, ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια του αστυνόμου. Ο Μεχμέτ-Εμίρ πάει στο ξενοδοχείο και ζητάει από τη Μουζκιέ να μείνει μαζί του, όμως η Χουλιά αντιδράει: «Πήρες το σπίτι μου, τα πράγματά μου και τώρα θέλεις να πάρεις και το παιδί μου;». Τελικά η Μουζγκιέ αποφασίζει να μείνει με τη μητέρα της. Την επόμενη μέρα η μητέρα του Αϊχάν πάει στο συνεργείο του Σαλίχ και ζητάει το γιο της.

Η Εφσούν με το νυφικό πάνω από τον τραυματισμένο Ισμαΐλ.

Εκείνος ενημερώνει τη Σουλτάν και μαζί πάνε στο σπίτι της και της δίνουν κάποια χρήματα. Παράλληλα εκεί φτάνει η αστυνομία, όπου της ανακοινώνει ότι ο γιος της βρέθηκε νεκρός. Φόβος κυριεύει τη Σουλτάν και τον Σαλίχ. Η Ζεϊνέπ μαθαίνει πως απολύθηκε εξαιτίας της Χουλιά και πάει να της ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί βρίσκεται και ο Αρντά και όταν η κοπέλα τον βλέπει του πετάει 200 τουρκικές λίρες και του λέει: «Η αξία σου είναι μόνο τόσα». Ο Ατές ετοιμάζει μια έκπληξη για την Μπαχάρ ώστε να της κάνει πρόταση γάμου, αλλά εκείνη δεν δέχεται καθώς δεν μπορεί να ζει στο ίδιο σπίτι με την Αρζού και τον Τορούκ. Ετσι ο Ατές πάει να βρει την Αρζού και της λέει: «Σκεφτόμαστε με την Μπαχάρ να παντρευτούμε, όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να μένεις άλλο εδώ. Θέλω να πάρω μαζί μου τον Τορούκ να ζήσουμε μαζί». Η Αρζού αντιδράει και πάει να βρει την Μπαχάρ και την παρακαλάει να της πάρουν το παιδί της. Το βράδυ ο Αρντά πίνει όταν σκέφτεται τα λόγια της Ζεϊνέπ, ενώ η Χουλιά μαθαίνει πως το πτώμα του Αϊχάν βρέθηκε. Την επόμενη μέρα γίνονται οι αρραβώνες της Ζεϊνέπ και του Τζεμάλ, ενώ η Χουλιά φυγαδεύει τα παιδιά της στο εξωτερικό. Επιστρέφει στην έπαυλη και λέει στην Εφσούν και τη Σουλτάν: «Ολα τελείωσαν! Εδιωξα το γιο μου μακριά! Τον φυγάδευσα στο εξωτερικό». Ομως, την ίδια ώρα η Μουζγκιέ εξαφανίζεται και ο Αρντά την ψάχνει παντού. Ενημερώνει τη Χουλιά, η οποία χάνει ξανά το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, ο Ατές πάει στο γραφείο της Μπαχάρ και εκείνη του λέει: «Θέλω να χωρίσουμε! Αυτή τη φορά το θέλω οριστικά».

Τζεμάλ και Ζεϊπέν αρραβωνιάζονται

Η Μουζγκιέ καλεί στην έπαυλη όλη την οικογένεια Αταχάν και τους φέρνει αντιμέτωπους με τις πράξεις τους. «Ολοι εδώ μέσα μισείτε ο ένας τον άλλον», του λέει και πάει να φύγει με το αυτοκίνητο, ενώ μαζί της πάει και η Εφσούν. Στο δρόμο το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει στον γκρεμό. Αμέσως αρπάζει φωτιά και όλοι πιστεύουν ότι τα δύο κορίτσια είναι νεκρά. Ομως η Εφσούν καταφέρνει να σώσει τη Μουζγκιέ και η Χουλιά με δάκρυα της λέει: «Ευχαριστώ». Ο Μεχμέτ-Εμίρ αποφασίζει να γυρίσει πάλι όλα τα έπιπλα στην έπαυλη, αλλά και να επιτρέψει στη Χουλιά και την οικογένειά της να μείνουν εκεί. Οταν η Μπαχάρ λέει κάτι για την Εφσούν, τότε η τελευταία μπροστά σε όλους αποκαλύπτει: «Μόνο εγώ είμαι η κακιά κι εσύ η αθώα, έτσι; Πες λοιπόν μπροστά σε όλους πως γνώριζες για το θάνατο του Γιουσούφ, αλλά και για το πού ήταν θαμμένος». Ξαφνικά η Μπαχάρ βρίσκεται υπόλογη στην οικογένειά της, ενώ η Χουλιά της λέει: «Μεγάλωσες με τη Νουράν! Δεν θα γίνεις ποτέ Αταχάν, πάντα θα είσαι Ντεμιρτζί». Την επόμενη μέρα η Μπαχάρ έρχεται αντιμέτωπη με τον Ατές όταν εκείνος της λέει: «Ηταν αλήθεια όσα είπε η Εφσούν; Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό, Μπαχάρ; Δεν σε αναγνωρίζω… Καλύτερα που χωρίσαμε». Αργότερα όμως εκείνη αντιμετωπίζει και τη Χασρέτ. Το βράδυ ο Ατές πάει στην έπαυλη και ανακοινώνει στην οικογένεια Αταχάν: «Χωρίσαμε με την Μπαχάρ και αποφάσισα να γυρίσω στην Ελβετία με την Αρζού και το γιο μας. Δεν με κρατάει τίποτε άλλο πια εδώ».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ανατροπή στο Μπρούσκο! Ο Πάτροκλος αρπάζει το μωρό του Νεκτάριου!

Άσχημα νέα για το «Rising Star»! Η τηλεθέαση του 2ου live επιβεβαίωσε την…κατρακύλα!

Μεγάλη ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου -Ποια εκπομπή κέρδισε την πρωτιά;

loading...