Δύσκολες ώρες για την Αναστασία και τον Ματθαίο… Το Μπρούσκο έρχεται με απίστευτες ανατροπές και το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας τις αποκαλύψει πρώτο από όλους…Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και καυτούς διαλόγους…

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι πια ευτυχισμένοι γονείς και το μόνο που θέλουν είναι να χαρούν τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του. Μαζί τους χαίρονται και όλοι οι Ματθαίοι, ενώ και ο Σήφης δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο βαθιά και φιλική είναι η αγάπη του για τη Μελίνα. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την εισβολή της Γεσθημανής στο σπίτι του, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά και φυσικά βάζει τους δικούς της όρους: «Να το ξεκαθαρίσουμε, εγώ είμαι οικονόμος, όχι δουλικό», τους λέει και αυτοί φυσικά τα χάνουν, παρότι η Στεφανία δείχνει να την αποδέχεται με μεγάλη ευκολία.

Κι ενώ η Αναστασία φαίνεται να είναι όλο και πιο δεκτική στο φλερτ του Νικηφόρου, ο Ματθαίος πληροφορείται ότι βγήκε το διαζύγιό τους και λυγίζει, χλωμιάζει και βουρκώνει, ενώ ο Αχιλλέας μόλις τον βλέπει έτσι ταράζεται και τον ρωτάει τι συμβαίνει. Ο Ματθαίος με δάκρυα στα μάτια του εξηγεί: «Μόλις ο Γεράσιμος μού είπε ότι βγήκε το διαζύγιο με την Αναστασία». Η ατμόσφαιρα αμέσως γίνεται βαριά και η Μελίνα τον ρωτάει: «Ματθαίο, το μετάνιωσες που το τράβηξες τόσο πολύ με την Αναστασία και φτάσατε στο διαζύγιο;». Ο Ματθαίος παρότι πονάει, δεν θέλει να το παραδεχτεί και της λέει: «Οχι… Οχι, δεν το μετάνιωσα. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Η Αναστασία τα χάλασε όλα». Ο Αχιλλέας όμως καταλαβαίνει πιο πολύ τον αδελφό του και βλέπει το πόσο πονάει. Τον αγκαλιάζει και λέει στη Μελίνα: «Ακόμα και να το είχε μετανοιώσει, περιμένεις να το παραδεχτεί;».
Η αστυνομία μετά την απόπειρα απόδρασης του Μανούσου Ροκάκη, μοιάζει να είναι όλο και πιο σίγουρη για την ενοχή του, ενώ παράλληλα ο Μανωλιός είναι κλεισμένος στη φυλακή.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Χαμός στο Μπρούσκο: Απόπειρα αυτοκτονίας για τον Πάτροκλο – Η Χρυσάνθη χαροπαλεύει στην εντατική!

Τηλεθέαση: Χαμός στην πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά – Έσπασε κάθε ρεκόρ!

Απίστευτη εξέλιξη στο Μπρούσκο: Το μωρό που φέρνει κοντά την Μελίνα και το Σήφη – Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

loading...