Έτσι θα σας αφήναμε; Κάθε μέρα μέσα από το Youweekly.gr, μπορείτε να δείτε όλες τις εξελίξεις για τις αγαπημένες μας σειρές! Αυτή την φορά πηγή μας είναι το τηλεοπτικό περιοδικό «TV24«, που είναι πρώτο σε πωλήσεις και αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί με απίστευτες αποκλειστικότητες! Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και διαβάστε τα νέα επεισόδια από τα «Δίδυμα Φεγγάρια»…

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Αγάπη και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Ο Στέργιος με την Κατερίνα τρώνε στου Παύλου και του ζητάνε να χρηματοδοτήσει την καινούρια επιχείρηση της Κατερίνας. Την ώρα που φεύγουν από το δείπνο οι δύο εραστές, τους βλέπει η Αρετή από το παράθυρο να φιλιούνται.
ΤΡΙΤΗ
Η Αμαλία γνωρίζει αμέσως στην Αλίκη και ζητάει να μάθει την αλήθεια και τι μυστικά κρύβουν τόσα χρόνια. Η Αρετή «καρφώνει» τον Στέργιο στον Παύλο και την ερωμένη του και ο Παύλος φροντίζει να τον τιμωρήσει αναλόγως.

Μπρούσκο: Μεγάλη ξεφτίλα! Η Χρυσάνθη τα ξαναβρίσκει με τον Διαμαντή… Ποιο το παρασκήνιο αυτής της απόφασης όμως;
ΤΕΤΑΡΤΗ
Η Ελισάβετ μεταφέρεται στην κλινική του Απόστολου για να γεννήσει. Ο Παύλος ενημερώνεται από τον Απόστολο και δίνει εντολή να κάνουν το καλύτερο για την Ελισάβετ. Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στην Αγάπη.
ΠΕΜΠΤΗ
Ο Φίλιππος πιο αποφασισμένος από ποτέ πάει στην Αθήνα για να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Στέργιο. Η Αμαλία πέφτει πάνω στην Ελισάβετ, στην κλινική του Απόστολου, και νομίζει πως είναι η Αγάπη.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η Αμαλία δεν καταφέρνει να πάρει καμιά απάντηση για την ταυτότητα της Ελισάβετ και τη σχέση της Αλίκης με τον Παύλο. Ο Φίλιππος τσακώνεται με τον Στέργιο. Τον καβγά ακούει ο Μιχάλης ο οποίος ενημερώνει τον Παύλο για την ιστορία της απάτης του Στέργιου στον Φίλιππο.

Δείτε ακόμη: Τα πάνω-κάτω στην Μουρμούρα: Δείτε πρώτοι τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Δείτε ακόμη: Άγριο ξύλο στο Μπρούσκο: Αχιλλέας και Ματθαίος πιάνονται στα χέρια! Τι συνέβη;

Δείτε ακόμη: Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Σε ποιο κανάλι καταλήγει η Έλλη Στάη;

Δείτε ακόμη: «Έσπασε» η Ελένη! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και τα δάκρυα της Ζαρίφη

loading...