Μπορεί ο Μπρούνο να έκανε πολλές φορές πρόταση γάμου στην Ελισάβετ αλλά την τελική πρόταση θα την κάνει η Ελισάβετ σε εκείνον… κι έτσι δεν θα αργήσει να γίνει και η τελετή για το ζευγάρι! Δείτε πρώτοι στο Youweekl.gr όλες τις εξελίξεις της σειράς! Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και απίστευτο φωτογραφικό υλικό…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Δεν περνάει πολύς καιρός που η Ελισάβετ ζητάει από τον Μπρούνο να την παντρευτεί και το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας παρουσία λίγων και καλών καλεσμένων. Λίγο πιο πριν, τόσο ο Μπρούνο όσο και η Ελισάβετ προσπαθούν ο καθένας ξεχωριστά να κλείσει τις πληγές με το παρελθόν. Η Ελισάβετ με τον Δημήτρη που δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει ακόμα και ο Μπρούνο με τη Σίλα, η οποία του δίνει την ευχή της λίγες ώρες πριν το γάμο. Ωστόσο, η Ελισάβετ κάνει και μια άλλη κίνηση. Παίρνει την Αγάπη και την καλεί στο γάμο. Η τελευταία όμως της το κλείνει. Η Ελισάβετ βάζει τα κλάματα.«Είναι σκληρή σαν τον πατέρα που τη μεγάλωσε», λέει στην Αλίκη. Αλλά και ο Μπρούνο καλεί τη Σίλα στο γάμο.

Σκηνή από το μυστήριο του γάμου
Σκηνή από το μυστήριο του γάμου

Εκείνη δεν δέχεται όμως. «Θα είναι υποκριτικό εκ μέρους μου από τη στιγμή που θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση της», του λέει. Την ίδια στιγμή, η Ελισάβετ καλεί τον Δημήτρη. Κανονίζουν να βρεθούν την επομένη στις 12. Η Αλίκη βλέπει την κόρη της να κατεβαίνει τη σκάλα του σπιτιού φορώντας το νυφικό. «Αγάπη μου είσαι μια κούκλα», της λέει. «Ναι, καλά!», της απαντάει εκείνη βαριεστημένα. Μάλιστα, της ζητάει να μην την πάει ο Μιχάλης στην εκκλησία αλλά εκείνη. Η Αλίκη φεύγει και η Ελισάβετ μένει μόνη της στο σπίτι ισχυριζόμενη ότι περιμένει τη Γεωργία για να έρθει να πάρει το μωρό. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη με τον Μιχάλη φτάνουν στην εκκλησία.

Ο χορός του Ησαΐα και το πρώτο φιλί ως ζευγάρι πλέον!
Ο χορός του Ησαΐα και το πρώτο φιλί ως ζευγάρι πλέον!

6

Ο Μπρούνο περιμένει με την ανθοδέσμη στο χέρι. Ρωτάει πού είναι η Ελισάβετ. Η Ελισάβετ όμως έχει άλλα στο μυαλό της και έχει σχεδιάσει να συναντήσει τον Δημήτρη. «Πού πας ντυμένη έτσι;», τη ρωτάει. «Θα παντρευτώ», του λέει εκείνη. «Μου κάνεις πλάκα; Δεν θα πας πουθενά», της απαντάει και τη σταματάει. «Παίζω όπως έπαιζες κι εσύ όταν με κεράτωνες και ήθελες να με βγάλεις στη βίζιτα», του λέει. «Κι όταν με άφησες έγκυο την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια». «Καμία δεν θέλω, μόνο εσένα», της λέει αλλά εκείνη ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Εξω από το σπίτι την περιμένει ο Μιχάλης για να την πάει στην εκκλησία. Ο Δημήτρης την ακολουθεί και προσπαθεί να την εμποδίσει.

Η Ελισάβετ καλεί την μητέρα της για να την συνοδεύσει στην εκκλησία...
Η Ελισάβετ καλεί την μητέρα της για να την συνοδεύσει στην εκκλησία…

Η Ελισάβετ φωνάζει στον Μιχάλη να φύγει γρήγορα. Εκείνος βάζει το χέρι του να ανοίξει την πόρτα και του το πιάνει με το παράθυρο. Στο μεταξύ, η Αρετή φεύγει για το γάμο της Ελισάβετ και τη σταματάει ο Παύλος στην πόρτα. Τελικά, πηγαίνει στην εκκλησία όπου την υποδέχεται η Αλίκη. Μετά κόπων και βασάνων η Ελισάβετ φτάνει στην εκκλησία. Ωστόσο, δεν θέλει να την παραδώσει ο Μιχάλης στο γαμπρό αλλά η μητέρα της. Οπερ και γίνεται… Η Αλίκη παραδίδει στον Μπρούνο την κόρη της και περνάνε την πόρτα της εκκλησίας, με την Αλίκη να γίνεται η κουμπάρα τους.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Δίδυμα Φεγγάρια: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Σοκ στο Μπρούσκο: Άγρια και αιματηρή νύχτα για την Βασιλική! Καρέ – καρέ οι σκηνές!

Μπρούσκο: Οριστικό τέλος για Ματθαίο & Αναστασία – Σπαραγμός για το διαζύγιο!

loading...