Η Αλίκη θέλει όσο τίποτα στον κόσμο να βροντοφωνάξει την αλήθεια στην κόρη της, την Αγάπη. Η Αρετή, όμως, προσπαθεί να τη συγκρατήσει με νύχια και με δόντια για να μην προδώσει το μεγάλο μυστικό του Παύλου. Ωστόσο, εκεί που κάθεται και χαλαρώνει στο σπίτι της Αρετής, μια απρόσμενη συνάντηση έρχεται να την ταράξει και πάλι…Δείτε τους συγκλονιστικούς διαλόγους και όλο το φωτορομάντζο μόνο στο Youweekly.gr…

H Αγάπη μπαίνει σπίτι και απορεί που βρίσκει εκεί την Αλίκη.
H Αγάπη μπαίνει σπίτι και απορεί που βρίσκει εκεί την Αλίκη.

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου…
Η Αλίκη φτιάχνει καφέ, βάζει από το μπρίκι στο φλιτζάνι και κάθεται να τον πιει. Την ίδια στιγμή, η Αγάπη παρκάρει έξω από το εξοχικό της Αρετής. Θέλει να πάρει ένα παιχνίδι που ξέχασε η Λένια και το ζητάει επίμονα. Βγαίνει από το αμάξι, την ώρα που προχωράει προς το σπίτι μιλάει στο τηλέφωνο. Η Αλίκη μέσα πίνει τον καφέ της καθισμένη φάτσα στην πόρτα. Η πόρτα ανοίγει, μπαίνει η Αγάπη και μένει άναυδη και η μία και η άλλη. Εκείνη τη στιγμή, στο μυαλό της Αγάπης έρχεται η επίσης τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους στο μαγαζί που δουλεύει η Αλίκη, αλλά και όταν η Αλίκη είχε πέσει κλαίγοντας στην αγκαλιά της βλέποντάς τη στο δρόμο. Οι δύο γυναίκες κοιτάζονται στα μάτια. Η Αλίκη προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της. «Καλημέρα. Σας ξέρω. Είχαμε ψωνίσει παπούτσια από το μαγαζί σας και μετά σας είδα με τον Απόστολο», της λέει αμήχανα η Αγάπη. «Ναι, ναι, σας θυμάμαι. Ηταν μια έντονη μέρα για μένα εκείνη που με είδατε με τον Απόστολο», της απαντάει η Αλίκη. «Είστε συγγενής της Αρετής;», ρωτάει με απορία η Αγάπη προσπαθώντας να εξηγήσει το λόγο που η Αλίκη βρίσκεται στο σπίτι της Αρετής. «Οχι, είμαι φίλη της. Με φιλοξενεί λίγες μέρες», προσπαθεί να της δικαιολογηθεί. «Μου έδωσε τα κλειδιά να ’ρθω μια εβδομάδα να ξεκουραστώ. Εχω ένα θέμα υγείας», της απαντάει ενώ κομπιάζει και χάνει σιγά-σιγά τα λόγια της.

2Η Αλίκη είναι έτοιμη να καταρρεύσει, αλλά συγκρατείται. «Α, έτσι! Εγώ έχει ξεχάσει μια κούκλα η κόρη μου εδώ. Τη βρίσκω και φεύγω. Δεν θα σας ενοχλήσω καθόλου», της απαντάει χαμογελώντας ενώ πάει προς τα μέσα. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη αισθάνεται να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της από τη συγκίνηση. Είναι έτοιμη να λιποθυμήσει, κλαίει και σκουπίζει τα δάκρυά της για να μην τη δει η Αγάπη γυρίζοντας σε αυτά τα χάλια. Η Αγάπη επιστρέφει κρατώντας στα χέρια της την κούκλα της μικρής Λένιας. «Εκανε σαν τρελή γι’ αυτή την κούκλα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε…», της λέει η Αγάπη. «Ετσι είναι τα παιδιά. Θέλετε να σας φτιάξω ένα καφέ;», της προτείνει η Αλίκη με λαχτάρα. Θέλει να τη δει, να μιλήσουν. Θα ήθελε να της τα αποκαλύψει όλα, να τη σφίξει στην αγκαλιά της, αλλά ακόμα κι έτσι δεν έχει πρόβλημα. Θα το αντέξει. Μόνο να τη βλέπει και να της μιλάει… «Βιάζομαι λίγο… έχω ένα ραντεβού», της απαντάει η Αγάπη αλλά η Αλίκη και πάλι δεν το βάζει κάτω.

Untitled«Στα γρήγορα, έτσι στο πόδι, να πιούμε παρέα», της προτείνει και επιμένει. «Μου είστε πολύ συμπαθής. Εντάξει, μισή ώρα την έχω», της απαντάει και η Αλίκη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της! Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την Αρετή. «Είσαστε χρόνια φίλες με την Αρετή;», τη ρωτάει η Αγάπη. «Τελευταία γνωριστήκαμε. Πριν κανένα χρόνο. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλή παρέα γιατί εκείνη εργάζεται εσωτερική. Αλλά με συμπαθεί και τη συμπαθώ. Επρεπε να ξεκουραστώ κι έτσι μου έδωσε τα κλειδιά εδώ…», της απαντάει η Αλίκη, προσπαθώντας παράλληλα να δικαιολογηθεί. «Ναι, καταλαβαίνω, η Αρετή είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Είναι ευλογία να την έχεις φίλη», καταλήγει η Αγάπη. Τότε η Αρετή τη ρωτάει με τι ασχολείται, για να της απαντήσει η Αγάπη ότι είναι συγγραφέας.

4«Ενα βιβλίο έχω γράψει. Δεν με λες δα και “συγγραφέα”. Τώρα όμως θ’ ασχοληθώ με τη δουλειά του μπαμπά μου, χρηματιστηριακά. Θα συνεχίσω ό,τι έχει κάνει ως τώρα. Ηταν το όνειρό του να αφήσει την εταιρεία στα χέρια μου…», της εξομολογείται η Αγάπη και οι δύο γυναίκες μοιάζει σαν να γνωρίζονται χρόνια. «Φαίνεται πως τον αγαπάτε τον πατέρα σας», της απαντάει η Αλίκη φανερά συγκινημένη. «Πολύ… πάρα πολύ!», της απαντάει η κοπέλα. «Πρέπει να φύγω. Εχω δουλειά», της απαντάει και μάνα και κόρη κοιτάζονται στα μάτια. «Να προσέχετε την υγεία σας. Τη μέρα που πέσατε στην αγκαλιά μου έξω από το μαγαζί σας, ο Απόστολος μού εξήγησε… Δεν λέει συνήθως. Δεν επιτρέπεται, αλλά εκείνη τη μέρα επειδή ήταν έτσι η κατάσταση και ήσασταν ταραγμένη. μου μίλησε για το πρόβλημά σας. Να προσέχετε τον εαυτό σας. Χάρηκα», της λέει η Αγάπη και πάει να φύγει. «Κι εγώ, παιδί μου, κι εγώ. Να πας στο καλό», της απαντάει η Αλίκη ενώ είναι έτοιμη να κλάψει και πάλι. Η Αγάπη φεύγει. Η Αλίκη της χαμογελάει και μόλις κλείσει την πόρτα, αναλύεται σε λυγμούς.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Βόμβα στο Μπρούσκο! Ποια ηθοποιός αποχωρεί οριστικά από τη σειρά;

Πανικός στο Μπρούσκο! «Θα τον σκοτώσω!» – Ο Σήφης απειλεί τον Ματθαίο για τον Αχιλλέα! Τι συνέβη;

Ελένη Βαΐτσου: Η δήλωση για το «Μπρούσκο» που θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές της σειράς

loading...