Ανησυχητική η είδηση που «έσκασε» πριν από λίγο και ενισχύει την άποψη όσων υποστηρίζουν ότι παρά τις προσπάθειες που γίνεται από ορισμένους νέους επενδυτές, η κόντρα μεταξύ των νυν μετόχων και των πιστωτριών τραπεζών θα οδηγήσει το MEGA στο τέλος του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες σήμερα στέλεχος του MEGA είχε επικοινωνία με πρόσωπα που στελεχώνουν το πρόγραμμα του σταθμού ως εξωτερικοί συνεργάτες. Με τα πρόσωπα αυτά είχαν «παγώσει» οι επαφές λόγω όσων συμβαίνουν αλλά και οι δύο πλευρές είχαν «δεσμευτεί» ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Σήμερα όμως το στέλεχος του σταθμού, όπως αναφέρει το newsit, ενημέρωνε τα πρόσωπα αυτά ότι αποδεσμεύονται από τη συμφωνία και πως μπορούν να κάνουν επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με μία πρώτη «ματιά» η κίνηση αυτή κρίνεται ως ανθρώπινη, αφού το τοπίο για το κανάλι της Μεσογείων παραμένει θολό, αλλά έτσι επιβεβαιώνονται οι απαισιόδοξοι που θεωρούν ότι δύσκολα η εταιρεία θα ξεπεράσει τα προβλήματά της και εκτιμούν ότι αυτή η εξέλιξη είναι ένα ακόμα «βήμα» που επιβεβαιώνει το τέλος του τηλεοπτικού σταθμού.

Την ίδια στιγμή όμως που αποδεσμεύονται οι συνεργάτες, οι εργαζόμενοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στην κόντρα μετόχων – τραπεζών παραμένοντας απλήρωτοι. Ωστόσο, αν και κανείς από τις δύο αυτές πλευρές δεν παίρνει την απόφαση να τραβήξει επίσημα την πρίζα του MEGA, υπάρχουν κάποιοι νέοι επενδυτές που συνεχίζουν να ελπίζουν και να προσπαθούν να καθίσουν όλες οι πλευρές στο ίδιο τραπέζι για να επέλθει λύση…!

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αυτά είναι τα πέντε κανάλια που δεν παίρνουν τηλεοπτική άδεια – Πανικός στα Media

Ανατροπή: Οριστικά αυτό είναι το νέο ζευγάρι στην «Μουρμούρα»! Και δεν πρόκειται για αυτό που φαντάζεστε…

Μαύρα μαντάτα για την Μενεγάκη! Δείτε ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια βάζουν απέναντί της

Τα καλύτερά μας σήμερα

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη δερματοπάθεια: Δείτε πως να την αντιμετωπίσετε

Ηλίας Βρεττός: Αποκάλυψε τι σημαίνει το τατουάζ του και συγκίνησε τους πάντες

Όταν ο Σον Κόνερι μίσησε τον… James Bond! Οι σταρ που μισούν τους πετυχημένους ρόλους τους

loading...