Στάσεις εργασίας αποφάσισαν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του MEGA αντιδρώντας στην καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους.

Έχοντας πληρωθεί μόνο μέρος του μισθού τους για το μήνα Μάρτιο αποφάσισαν από σήμερα και τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιούν κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ενημερωτικές ζώνες του προγράμματος του σταθμού.

Έτσι σήμερα Τετάρτη, όπως αναφέρει το newsit, θα κάνουν στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και δεν θα προβληθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αύριο Πέμπτη η στάση εργασίας θα γίνει στην πρωινή ζώνη, από τις 6 έως τις 10 το πρωί, ενώ την Παρασκευή από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι.

Οι στάσεις με την ίδια σειρά (σε βραδινή, πρωινή και μεσημεριανή ζώνη) θα γίνουν και τις τρεις επόμενες ημέρες (αντίστοιχα Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα), ενώ έχει οριστεί συνάντηση των εργαζομένων την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Βέβαια αν στις επόμενες ημέρες τους καταβληθούν οι οφειλές τότε θα σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Θρασκιά – Το δημόσιο μήνυμα της παρουσιάστριας

Πρόταση – βόμβα από το EPSILON για τις τηλεοπτικές άδειες – Φέρνουν τα πάνω κάτω…

Βόμβα στο Μπρούσκο! Ποια ηθοποιός αποχωρεί οριστικά από τη σειρά;

loading...