Οι προετοιμασίες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες «εκπλήξεις» βρίσκουν το φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του TV Έθνος, μέσα Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός αν και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν η ειδική εκπομπή θα στηθεί εντός ή εκτός Ραδιομεγάρου Αγίας Παρασκευής! Επίσης, στις 23 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με τον ελληνικό φετινό τελικό και μέχρι τότε θα έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες! Συνεχίστε παρακάτω…

Στο τραπέζι της.. παρουσίασης έχει πέσει ήδη το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη και ήδη υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ έχουν έρθει σε επαφή με τον ηθοποιό.

Άξιο να τονιστεί είναι, πως ο ελληνικός τελικός κατα πάσα πιθανότητα θα προβληθεί το βράδυ Δευτέρας, στις 10:00 μμ- 12:00. Πιθανό σενάριο είναι να μην υπάρξει κριτική επιτροπή και η επιλογή του τραγουδιού να γίνει απευθείας από το κοινό που θα μπορεί αν ψηφίσει είτε διαδικτυακά είτε τηλεφωνικά!

Η Demy, που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό, θα ερμηνεύσει τρια τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι δυο ποπ-dance τραγούδια και μια μπαλάντα, όλα σε αγγλόφωνο στίχο. Και τα τρία, πάντω, τραγούδια θα σκηνοθετηθούν και θα χορογραφηθούν από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι οριστικό! Κόβεται η εκπομπή Καραβάτου – Κατσούλη! Πότε θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους;

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Φουστάνου για το πρόβλημα υγείας που δεν τον αφήνει να χειρουργήσει – Όλη η αλήθεια…

Ο «μικρός» γιος του Γιώργου Γεωργίου: Δείτε τον σε μια σπάνια φωτογραφία του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ