Το Μπρούσκο έρχεται πάλι με συνταρακτικές εξελίξεις και το Youweekly.gr, είναι εδώ για να στις αποκαλύψει πρώτο! Για να μην αγωνιάτε, διαβάστε πρώτοι από όλους όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ο γάμος του Μανωλιού και το «αντίο» στην Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα, όπως αναφέρει το TV Ζάπινγκ, διώχνει τον Μανωλιό, αφού πρώτα εκφράσει την πίκρα της για το άνανδρο τρόπο που της φέρθηκε. «Πώς τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά μου ντυμένος γαμπρός και να μου κάνεις τέτοια πρόταση; Πριν καιρό θα πίστευα ότι το κάνεις από αφέλεια. Τώρα όμως ξέρω ότι δεν είσαι τόσο βλάκας όσο δείχνεις. Είσαι ένα κουτοπόνηρο ανθρωπάκι, ένας συμφεροντολόγος, Μανωλιό. Ενας ακόμα άντρας απ’ αυτούς που κορόιδευες… τους άπιστους. Εγώ φοβόμουνα τη διαφορά ηλικίας, σου είπα χωρίζουμε και μετά έκανα ό,τι έκανα, ενώ εσύ πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια… Και τώρα τι έγινε, Μανωλιό; Τρόμαξες που ήρθε η ώρα της αλήθειας κι είπες να γυρίσεις πίσω στο σιγουράκι; Σε μένα; Ε, όχι! Σήκω φύγε, γιατί κι εγώ δεν ξέρω πώς κρατιέμαι και δεν σου έχω σπάσει ακόμα το κεφάλι. Κουβέντα μην πεις!», του λέει και ο Μανωλιός της λέει απλά αντίο και φεύγει.
Η Μελίνα ενημερώνεται από τον ίδιο τον Σήφη για τον ξύλο που έπαιξε με τον Αχιλλέα, ενώπιον της Αλκηστης: «Μελίνα, μάζεψε τον δικό σου μη στον στείλω στην Κύπρο κομματάκια!», της λέει και της εξηγεί τις λεπτομέρειες, ενώ η Μελίνα το μεταφέρει αμέσως στον Ματθαίο με σκοπό να επιπλήξει τον αδελφό του. Ο όμορφος «ιππέας» που ακούει στο όνομα Μύρος, γίνεται η νέα εμμονή της Δάφνης, η οποία θέλει να λύσει το μυστήριο που τον περιβάλλει με κάθε τρόπο. Παράλληλα, ο Μανωλιός περιμένοντας τη νύφη στην εκκλησία, δείχνει μετανιωμένος για το γάμο που πάει να κάνει: «Αλλιώς εφανταζόμουνα το γάμο μου. Πού ’ναι ο κόσμος κι ο ντουνιάς; Πού ’ναι το γλέντι, τα κατσίκια; Πού ’ναι οι μπαλωθιές κι οι μουσικάντηδες; Να χτυπάω την κεφαλή μου θέλω», λέει στην Αναστασία. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις οδηγούν τον Χρήστο στην ανακάλυψη του χαμένου όπλου του μέσα στην κατάψυξη κι εξαγριωμένος ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν: «Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό που έγινε, Αλίκη, τέρμα! Μάζεψέ τα και γύρνα Κρήτη! Χωρίζουμε!», της λέει κι αυτή βάζει τα κλάματα. Ο Σήφης εξακολουθεί να πολιορκεί την Αλκηστη, ενώ ένα σημαδιακό όνειρο γίνεται αφορμή ν’ ανησυχήσει η Αναστασία για τη ζωή του Ματθαίου, αποδεικνύοντας ότι η φλόγα της αγάπης εξακολουθεί να καίει ακόμα βαθιά. Κι ενώ, παρουσία της Αναστασίας, ένας νέος καβγάς στο σπίτι του Σήφη ετοιμάζεται να ξεκινήσει μεταξύ του πρώτου και του Αχιλλέα, ο Μηνάς καταφθάνει αναστατωμένος φέρνοντας άσχημα μαντάτα για τον Μανωλιό, ότι έφυγε για τη Σκωτία αφήνοντας ένα γράμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Ελένη Βαΐτσου: Πόσα λεφτά παίρνει από το Μπρούσκο; Της έδωσαν τελικά παραπάνω για να μείνει στη σειρά;

Αυτή και αν είναι αποκάλυψη! Με ποιον ηθοποιό από το «Μπρούσκο» είναι ζευγάρι η Τζόυς Ευείδη

Παράνομοι έρωτες στο Μπρούσκο: Νέα γυναίκα στη ζωή του Ματθαίου – Ράκος η Αναστασία!

 

loading...