Η απόφαση του δικαστηρίου να βγει αθώος ο Διαμαντής σκορπίζει τη δυσαρέσκεια σε όλους, διότι πιστεύουν ότι κάτι έκανε πάλι και βγήκε λάδι. Η Μελίνα με τον Νεκτάριο καταφέρνουν να τα ξαναφτιάξουν στον Αχιλλέα και τον Ματθαίο, ενώ η Βασιλική αποφασίζει να γυρίσει στα Χανιά, αλλά κάτι πολύ δυσάρεστο την περιμένει…Δείτε τις συγκλονιστικές εξελίξεις μόνο στο Youweekl.gr

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η απόφαση στη δίκη του Διαμαντή από το δικαστήριο, δημιουργεί αναταραχή σε όλους, και κυρίως στον Σήφη. Ο Διαμαντής τον επισκέπτεται και ανάμεσα σε όλα τα άλλα του λέει: «Σήφη… καταλαβαίνω την αμηχανία σου και δεν θα σε στριμώξω άλλο. Θα κάνω ένα γλέντι το βράδυ στο σπίτι μου και είσαι καλεσμένος. Μην ξεχνάς ότι κάτι μου χρωστάς» και φυσικά ο Σήφης του απαντά με ένα μεγάλο καρφί: «Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ. Ολα στην ώρα τους».
Την ίδια στιγμή, ο Νεκτάριος και η Μελίνα προσπαθώντας να συμφιλιώσουν τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα, στο Λονδίνο, καταστρώνουν ένα σχέδιο με απρόβλεπτες συνέπειες. Κι ενώ όλοι ανησυχούν για την τύχη της Βασιλικής, βρίσκεται και άλλη κοπέλα νεκρή στα Χανιά, ενώ ο Μανούσος Ροκάκης κυκλοφορεί ελεύθερος. Η Χρυσάνθη προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Πάτροκλο από τον Διαμαντή: «Θέλω από ’δω και πέρα να βάλεις στόχους για τη ζωή σου. Να αφήσεις πίσω το παρελθόν, να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να αγαπήσεις κι αυτούς που είναι δίπλα σου και σε νοιάζονται. Μου το υπόσχεσαι; Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να μη σε επηρεάζει ο Διαμαντής. Αγόρι μου, πρέπει να απομακρυνθείς απ’ αυτόν», του λέει, αλλά προς το παρόν οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό: «Αυτό να το ξεχάσεις. Τον πατέρα μου τον αγαπάω και δεν πρόκειται να τον αφήσω!», της απαντάει ο Πάτροκλος, ενώ μέρα με τη μέρα μοιάζει να αποσταθεροποιείται όλο και πιο πολύ, με άγνωστες συνέπειες…

Ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο τα ξαναβρίσκουν

Η απόπειρα της Μελίνας και του Νεκτάριου να συμφιλιώσουν τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα αποτυγχάνει παταγωδώς.«Μπράβο Μελίνα, συγχαρητήρια, καταπληκτική ιδέα! Να με τρομάξεις ότι είχε καρδιά ο Ματθαίος για να ρίξω τα μούτρα μου! Αλλά δεν θα σου περάσει! Εχε χάρη που ’σαι έγκυος!», της λέει ο Αχιλλέας, αλλά παρ’ όλα αυτά εκείνοι δεν το βάζουν κάτω και καταστρώνουν δεύτερο πιο δραστικό σχέδιο, Η Αλίκη φοβάται να επιστρέψει στον Χρήστο, πιστεύοντας ότι ανήκει στον υπόκοσμο, έτσι η Δάφνη αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση, με παρεξηγήσιμο όμως τρόπο.
Ο Διαμαντής, γνωρίζοντας πολύ καλά το χαρακτήρα του Σήφη και σίγουρος ότι δεν έχει πειστεί για την αθωότητά του, εφιστά την προσοχή του Πάτροκλου ώστε να μην πέσει στην παγίδα που πιθανολογεί ότι θα του στήσει: «Τον Σήφη τον ξέρω καλά, εγώ τον μεγάλωσα. Δεν θα συμβιβαστεί με την ήττα του. Μην κοιτάς που ζήτησε συγγνώμη μπροστά στους άλλους. Μέσα του δεν έχει δεχτεί την αθώωσή μου. Γι’ αυτό να τον προσέχεις», του λέει.
Στα Χανιά, η είδηση της σύλληψη ενός άντρα που φέρεται να έχει διαπράξει τους φόνους των νεαρών κοριτσιών καθησυχάζει τους κάτοικους, αγνοώντας ότι ο πραγματικός δολοφόνος τριγυρνάει στα πόδια τους. Στο μεταξύ, ο Σήφης ενημερώνεται από τη Χρυσάνθη για τις συναντήσεις του Νικηφόρου με την Αναστασία. Η Χρυσάνθη τον βρίσκει στην ταβέρνα και τον πλησιάζει, αλλά ο Σήφης σηκώνεται να φύγει. Η Χρυσάνθη δεν τον αφήνει και του λέει: «Κάτσε κάτω, Σήφη, κοιτάει ο κόσμος. Μην κάνεις θέμα και γίνουμε ρεζίλι. Ηρθα μόνο να σε προειδοποιήσω για την αδελφή σου που νταραβερίζεται με τον Νικηφόρο Απέργη!», του λέει φεύγοντας και ο Σήφης βγαίνει εκτός εαυτού.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το αληθινό φινάλε της σειράς…

Δίδυμα φεγγάρια: Καρέ-καρέ ο γάμος του Μπρούνο και της Ελισάβετ!

Απίστευτο! Σε ποια γλώσσα θα μεταγλωττιστεί το Μπρούσκο;

loading...