Από την Μαρία Μεταξητινού.

Η Μελίνα πηγαίνει ξανά στα Χανιά και για μια ακόμα φορά ο Αχιλλέας αναγκάζεται να την αφήσει και να επιστρέψει στην Κύπρο. Η Μελίνα για κάποιο λόγο και πάλι αισθάνεται την ανάγκη να πάει και να συναντήσει τον Σήφη. Οι δυο τους θα πουν αλήθειες, θα ανοίξουν την καρδιά τους και θα νιώσουν την αγάπη και την τρυφερότητα που πάντα υπάρχει ανάμεσά τους. Το TV24 αποκλειστικά σας δίνει όλους τους συγκλονιστικούς διαλόγους.

Η πρώτη επαφή του Σήφη με τη Μελίνα γίνεται τυχαία στο δρόμο, όπου η Μελίνα πέφτει πάνω στον Σήφη που της λέει: «Γιατί δεν μπορώ να σου κρατήσω κακία ποτέ;». Η στιγμή είναι πολύ τρυφερή, καθώς η Μελίνα του απαντά: «Για τον ίδιο λόγο που δεν μπορώ κι εγώ, Σήφη». Αυτός της χαϊδεύει την κοιλιά και της λέει σχεδόν ερωτικά: «Το μεγαλύτερο βάσανο της ζωής μου είσαι. Το ξέρεις; Οταν γεννήσεις θα έχω γλιτώσει από τις ενοχές μου». Η Μελίνα τού μιλάει για την εγκυμοσύνη της και τον ρωτάει τι έγινε και χώρισε με την Ολγα. Ο Σήφης τής απαντάει ότι η Ολγα δεν ήταν κάτι σπουδαίο που θα μπορούσε να τον κρατήσει και γι’ αυτό με την πρώτη δυσκολία την άφησε. Με αυτή την ερώτησή της η Μελίνα τού δίνει την ευκαιρία να της πει αυτό που ήθελε πάντα: «Να σου πω, εσένα σε είχα ερωτευτεί κεραυνοβόλα τότε που είμαστε πιτσιρίκια; Εχω ξεχάσει…». Τότε η Μελίνα βγάζει ένα απίστευτο παράπονο: «Εμένα κεραυνοβόλα εσύ; Χεσμένη με είχες». Ο Σήφης γελάει, την κοιτάζει σχεδόν ερωτικά, ενώ η Μελίνα τον ρωτάει αν έχει ερωτευτεί καμία κεραυνοβόλα. Ο Σήφης της λέει όχι και η Μελίνα τον προκαλεί: «Γιατί δεν μου λες, φοβάσαι μη ζηλέψω;». Ο Σήφης την κοιτάζει με αγάπη στα μάτια και τη χαϊδεύει λέγοντάς της: «Είσαι ευτυχισμένη;». «Πολύ και θέλω να είσαι κι εσύ. Αλήθεια στο λέω», απαντά η Μελίνα. Ο Σήφης την κοιτάζει, της λέει πως το ξέρει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος και αγκαλιάζονται με πολλή αγάπη.

Μπρούσκο: «Δεν μου αρέσει το στυλάκι σου» – Πιάνονται στα χέρια Σήφης και Όλγα!
Λίγες μέρες μετά, η Μελίνα δεν θέλει με τίποτα ν’ αφήσει τη Βασιλική μόνη της και αποφασίζει να μείνει μαζί της στα Χανιά, ενώ ο Αχιλλέας αναγκάζεται να φύγει για την Κύπρο, καθώς έχει αφήσει πίσω όλες τις δουλειές και ο Ματθαίος είναι έξαλλος μαζί του. Αμέσως μόλις φεύγει ο Αχιλλέας, η Μελίνα θέλει έναν δικό της άνθρωπο να μιλήσει και η πρώτη της επιλογή είναι ο Σήφης. Του τηλεφωνεί και του ζητάει να βρεθούν. Ο Σήφης φυσικά δέχεται και της προτείνει να πάει από το σπίτι του. Η Μελίνα χωρίς δεύτερη σκέψη πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη. Εκείνος μόλις της ανοίγει την αγκαλιάζει και τη φιλάει: «Ελα μέσα, σε άκουσα ανήσυχη από το τηλέφωνο», της λέει. Η Μελίνα περνάει στο σπίτι και του εκφράζει τους φόβους της για τη Βασιλική. Ο Σήφης της λέει ότι τα έχει μάθει όλα από τον Μηνά και πρόθυμος τη ρωτάει αν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει. Η Μελίνα τον εμπιστεύεται αμέσως και του λέει: «Ξέρω ότι έχεις γνωστούς στην αστυνομία. Να τους μιλήσεις να το δουν πιο σοβαρά το θέμα. Χθες που πήγαμε να κάνουμε την καταγγελία για το απειλητικό τηλεφώνημα, μου φάνηκε ότι την αντιμετωπίζουν λίγο σαν γραφική τη Βασιλική».
Ο Σήφης την ακούει πολύ προσεκτικά και τη ρωτάει αν είναι σίγουρη ότι έχουν βάση όλα αυτά και δεν υπερβάλλει η Βασιλική. Η Μελίνα όμως επιμένει: «Ναι. Είμαι σίγουρη. Γι’ αυτό σε παρακαλώ να κάνεις ό,τι μπορείς. Μου το υπόσχεσαι;», τον ρωτάει. Ο Σήφης γίνεται πιο τρυφερός μαζί της. Την κοιτάζει με αγάπη και της λέει: «Ναι Μελίνα μου, αφού ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου αρνηθώ τίποτα. Είσαι το πάθος μου. Θα έκανα τα πάντα για σένα».

Μπρούσκο: «Φύγε! Σε σιχαίνομαι» – Η Αναστασία παθαίνει νευρικό κλονισμό και επιτίθεται στον Ματθαίο!
H Μελίνα βλέποντας ότι ο Σήφης νιώθει τόσο τρυφερά, προσπαθεί λίγο ν’ αποφορτίσει την ατμόσφαιρα: «Αχ, ρε Σήφη! Πότε θα αράξεις με καμία γυναίκα; Σε έχω έννοια, το ξέρεις;», του λέει και ο Σήφης γελάει με μια πίκρα και της απαντάει νοσταλγικά: «Κοίτα πού φτάσαμε Μελίνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ερωτευτώ, έχω δυσκολία». Ωστόσο, την ίδια πίκρα φαίνεται να βγάζει και η Μελίνα: «Το ξέρω ότι δυσκολεύεσαι να ερωτευτείς, ποτέ δεν μπορούσες». Αυτό το τελευταίο μοιάζει με καρφί για τη δική τους σχέση, που ο Σήφης δεν αφήνει αναπάντητο: «Δηλαδή πιστεύεις ότι ούτε εσένα ερωτεύτηκα;», τη ρωτάει και το πρώην ζευγάρι συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τα αισθήματά τους, με τη Μελίνα να του αποκαλύπτει ότι δεν πίστεψε ποτέ ότι την αγαπούσε: «Ναι, ποτέ δεν με ερωτεύτηκες, εννοείται. Δεθήκαμε από πιτσιρίκια, με νοιαζόσουν, με αγαπούσες, αλλά ποτέ δεν με ερωτεύτηκες», του λέει με παράπονο και συμπληρώνει: «Ούτε και καμία άλλη, δηλαδή». Ο Σήφης χαμογελάει πικρά: «Τραγικό, ε;», της λέει και την αγκαλιάζει τρυφερά. Η Μελίνα, επίσης τρυφερά, του λέει: «Εντάξει, τραγικό δεν είναι αλλά, πίστεψέ με, χάνεις!». Ο Σήφης γελάει και την αγκαλιάζει με πολύ βαθιά αγάπη!!!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Δείτε ακόμη: Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Το «τέλος» ενός ζευγαριού – Ποια η συνέχεια της σειράς;

Δείτε ακόμη: «Δίδυμα φεγγάρια»: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς που έρχεται για να σας καθηλώσει!

loading...