Η κόντρα του Σήφη με τον Αχιλλέα δεν σταματάει ποτέ! Είτε πρόκειται για τη Μελίνα είτε για οτιδήποτε άλλο, αυτοί οι δύο άντρες δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν ό,τι κι αν γίνει. Ειδικά ο Αχιλλέας που ζηλεύει τρομερά, θέλει με κάθε θυσία να «τελειώσει» με τον Σήφη μια και καλή. Και η ευκαιρία δεν θα αργήσει να έρθει…Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τους καυτούς διαλόγους μόνο στο Youweekly.gr…

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TV24…

H δουλειά με τους Ιταλούς δίνει την τέλεια ευκαιρία στον Αχιλλέα, ο οποίος βάζει τον Ματθαίο να ζητήσει μεγαλύτερο ποσοστό από τον Σήφη. Φυσικά, ο Σήφης δεν συμφώνησε και η κόντρα αρχίζει, καθώς ο Αχιλλέας λέει με νεύρα στον Ματθαίο από το τηλέφωνο: «Το βιολογικό κρασί έχει μεγάλο παραγωγικό κόστος το οποίο επωμιζόμαστε μόνοι μας, δεν το μοιραζόμαστε με τους Γιαννακάκηδες, πες του χαιρετίσματα». Την κουβέντα βέβαια ακούει η Μελίνα, η οποία ξέρει τις αντιδράσεις του άντρα της και μάλλον εκνευρισμένη του λέει: «Τι έγινε, Αχιλλέα μου; Σ’ έχει πιάσει πάλι η κόντρα με τον Σήφη;».

Μόλις γυρίζει ο Ματθαίος στην Κύπρο, προσπαθεί να καλμάρει τον Αχιλλέα αλλά αυτός αποφασισμένος να χτυπήσει οικονομικά τον Σήφη, του απαντάει ότι δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από όσα έχει ζητήσει και μάλιστα το τραβάει ακόμα περισσότερο: «Αυτή η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες πρέπει κάποτε να τελειώσει! Και όταν τελειώσει, να βγούμε εμείς κερδισμένοι!». Ο Ματθαίος προσπαθεί να τον συνεφέρει και τον ρωτάει τι θα γίνει τώρα, ειδικά με αυτή τη δουλειά που πάνε να αρχίσουν με τους Ιταλούς. Τότε ο Αχιλλέας του δείχνει πόσο αποφασισμένος είναι και του λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να «τελειώσει» τον Σήφη μια και καλή και του ρίχνει τη «βόμβα»: «Θα πάρουμε τη δουλειά μόνοι μας», του λέει. Ο Ματθαίος γίνεται έξαλλος: «Αχιλλέα, είναι ανέντιμο αυτό που λες», του τονίζει, αλλά ο Αχιλλέας κυνικά του απαντά: «Δεν πειράζει. Ας είμαστε μια φορά και εμείς ανέντιμοι»!
Ο Ματθαίος μένει άναυδος με τη συμπεριφορά του αδελφού του και θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση του: «Αχιλλέα, διαφωνώ κάθετα μαζί σου», του ξαναλέει, αλλά ο Αχιλλέας επιμένει: «Εγώ αυτόν θα τον τελειώσω μια και καλή. Αυτή τη δουλειά θα την πάρουμε μόνοι μας. Θα πλησιάσω τους Ιταλούς με βιτρίνα την εταιρεία του κτήματος Δημοσθένους και θα τους κάνω μια πιο δελεαστική πρόταση. Τις ποσότητες που θα κάλυπταν οι Γιαννακάκηδες να τις καλύψουμε εμείς και με την αγορά νέων αμπελιών και με πιο χαμηλό κόστος».

Ούτε η Μελίνα, αλλά ούτε ο Ματθαίος συμφωνούν με την τακτική του Αχιλλέα...
Ούτε η Μελίνα, αλλά ούτε ο Ματθαίος συμφωνούν με την τακτική του Αχιλλέα…

Ο Ματθαίος μόνο που τον ακούει τρελαίνεται: «Μένω άναυδος… Εσύ ήσουν πιο έντιμος κι από μένα. Τι έπαθες; Πάλι αντιπαλότητα με τον Σήφη;», του λέει και φυσικά ο Αχιλλέας δεν το παραδέχεται: «Καμία σχέση. Απλώς θέλω να πάρουμε αυτό που μας ανήκει. Κι αφού ο Σήφης δεν δέχεται θα το πάρουμε από άλλο δρόμο». Ο Ματθαίος αφού του επισημαίνει ότι αυτή είναι πισώπλατη μαχαιριά, του ξεκαθαρίζει ότι δεν συμφωνεί: «Επιμένω να διεκδικήσουμε το συμφέρον μας χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση».
Στη συνέχεια, ο Ματθαίος αποφασίζει να κρατήσει μια πιο ουδέτερη στάση και να αφήσει τον Αχιλλέα να χειριστεί το θέμα. Η Μελίνα όμως μόλις μαθαίνει τι προτίθεται να κάνει ο άντρας της, εκνευρίζεται πολύ και του λέει ότι όλα αυτά τα κάνει όχι για όφελος της εταιρείας, αλλά επειδή έχει εμμονή με τον Σήφη και θέλει την καταστροφή του.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ.

Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Ο Διαμαντής περνάει στην εντεπίθεση και «αδειάζει» τον Πάτροκλο – Τι συνέβη;

Ανατροπή! Ποιος κέρδισε χθες στην μάχη της τηλεθέασης – Η Κορομηλά ή ο Παπαδόπουλος;

Άγριος καυγάς στο Μπρούσκο: Ο Ματθαίος πιάνετε στα χέρια με Σήφη και Αναστασία!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ