Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Αριάδνη έχει μπει για τα καλά στη ζωή των Ματθαίων. Οπως θα δούμε είναι μια όμορφη κοπέλα, πρώην συμφοιτήτρια του Αχιλλέα, που η παρουσία της έρχεται να ταράξει τόσο το γυναικείο πληθυσμό, καθώς η ζήλια φουντώνει, όσο και την αντρικό και κυρίως τον Ματθαίο.

Η Αριάδνη πλησιάζει τον Αχιλλέα στην αρχή, είναι πολύ διαχυτική και εύθυμη, κάτι που ταράζει πολύ τη Μελίνα, η οποία επιμένει να ζητάει εξηγήσεις από τον Αχιλλέα για το ποια είναι, τι είχε μαζί της στο παρελθόν και γιατί γύρισε από το Λονδίνο, μετά από 8 χρόνια. Μάλιστα, η Μελίνα τρελή από ζήλια, του λέει ότι η Αριάδνη ήταν πρώην κοπέλα του, η οποία επέστρεψε για να τον διεκδικήσει ξανά. Ωστόσο, η Αριάδνη από τις πρώτες συναντήσεις δείχνει να ενδιαφέρεται για το πού είναι και τι κάνει ο Ματθαίος, τον οποίο είχε γνωρίσει στο Λονδίνο όταν πήγαινε για να επισκεφθεί τον Αχιλλέα που σπούδαζε. Ο Ματθαίος στην πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι της Μελίνας φαίνεται να θέλει να την αποφύγει. Της μιλάει τυπικά και βιάζεται να φύγει. Η Αριάδνη, αντίθετα, του ζητάει να ξαναβρεθούν, ενώ ο Ματθαίος κάποια στιγμή που μένουν μόνοι την παρακαλάει να μη μάθει κανείς και ειδικά ο Αχιλλέας ότι πριν χρόνια υπήρξε κάτι πολύ σύντομο μεταξύ τους. Ωστόσο και ο ίδιος αισθάνεται φιλικά και αρχίζει να κάνει παρέα μαζί της, αλλά πάντα με κάποια επιφύλαξη. Αυτή που γίνεται έξαλλη είναι η Αναστασία: «Ποιά είσαι και τι θέλεις από τον άντρα μου;», τη ρωτάει και η Αριάδνη εκνευρισμένη της απαντάει: «Ποια είμαι ξέρεις. Συμφοιτήτρια του Αχιλλέα εδώ και 9 χρόνια, τότε γνώρισα τον Ματθαίο. Οσο για το τι θέλω, απολύτως τίποτα. Παρέα κάνουμε. Και για να καταλάβω… Τι γίνεται; Απολογούμαι; Ο Ματθαίος μου είπε ότι έχετε χωρίσει».
Η Αναστασία παθαίνει σοκ και πηγαίνει απευθείας στον Ματθαίο να του κάνει σκηνή: «Γιατί είναι συνέχεια στο κτήμα η Αριάδνη; Δεν είμαι χαζή, τα έχετε, έτσι; Πες την αλήθεια, τα έχετε; Είσαι μαζί της; Πόσο καιρό;» Ο Ματθαίος προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά να κρατήσει και αποστάσεις: «Στο ξανάπα, δεν τρέχει τίποτα. Αν και στο κάτω-κάτω της γραφής είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι θέλω από δω κι εμπρός, όπως κι εσύ». Η Αναστασία όμως επιμένει και κλαίγοντας τον αγκαλιάζει και του λέει: «Δεν μπορώ να σε ξεπεράσω, δεν θέλω να πας με άλλη γυναίκα, δεν το αντέχω ούτε σαν σκέψη».

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Άγρια Νύχτα – Δολοφονική επίθεση στην Μελίνα!

Η μεγάλη αποκάλυψη!

Ο Ματθαίος με τον Αχιλλέα, τη Μελίνα και την Αριάδνη αποφασίζουν να βρεθούν για φαγητό, αλλά τελικά στο ραντεβού πάει μόνο ο Ματθαίος, γιατί το ζευγάρι την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει. Ετσι συναντιούνται μόνον ο Ματθαίος με την Αριάδνη, η οποία του λέει ότι αν έχει κι αυτός δουλειά μπορούν να το αναβάλλουν. Μέσα στην κουβέντα ο Ματθαίος τής λέει για το γιο του: «Οχι δεν έχω κάτι, θα κάνω ένα διάλειμμα. Πριν λίγο έπαιξα και με το γιο μου, τώρα κοιμάται». Η Αριάδνη αμέσως του ζητάει να δει το μικρό: «Θα ήθελα να τον δω, λατρεύω τα παιδιά», του λέει και ο Ματθαίος από ενδιαφέρον τη ρωτάει: «Πώς και δεν έκανες τότε;». Η Αριάδνη ταράζεται, αλλά δεν το δείχνει και αμέσως του αποκαλύπτει: «Εχω ένα γιο 8 χρονών». Ο Ματθαίος χαλαρός τη ρωτάει για τη ζωή της, αν παντρεύτηκε και χώρισε και η απάντηση που του δίνει η Αριάδνη είναι: «Οχι, δεν παντρεύτηκα ποτέ τον μπαμπά του», ενώ για μια ακόμα φορά του ζητάει να φέρει το γιο του να τον δει και να τον γνωρίσει.
Ο Ματθαίος δεν φέρνει αντίρρηση και ετοιμάζει το μικρό να πάνε να συναντήσουν την Αριάδνη, ενώ η Αναστασία τον ρωτάει με νεύρα πού πάει το παιδί και ζητάει να πάει μαζί τους. Ωστόσο, ο Ματθαίος δεν δέχεται και η Αναστασία σε έξαλλη κατάσταση τους παρακολουθεί κρυφά και μόλις βλέπει την Αριάδνη να παίρνει αγκαλιά τον μικρό και να τον χαϊδεύει, θυμώνει, βγαίνει εκτός εαυτού και σχεδόν ορμάει πάνω στον Ματθαίο: «Πήρες το γιο μου να πας μόνος σου βόλτα και τον έφερες να τον δει η γκόμενά σου; Δεν ντρέπεσαι;». Ο Ματθαίος τα χάνει, η Αριάδνη ζητάει συγγνώμη και ο Αναστασία παίρνει το παιδί και φεύγει.
Την άλλη μέρα ο Ματθαίος με την Αριάδνη πηγαίνουν για φαγητό κι εκεί συζητούν πολύ φιλικά για τη ζωή τους, για την Αναστασία που δεν μπορεί να αποδεχτεί ένα χωρισμό, αλλά και για τη ζωή της Αριάδνης στο Λονδίνο. Η κουβέντα σιγά-σιγά πηγαίνει και πάλι στο γιο της Αριάδνης, καθώς ο Ματθαίος τη ρωτάει: «Πες μου για το γιο σου, 8 χρονών είπες;». Η Αριάδνη με το ζόρι κρατιέται και αρκείται στα τυπικά: «Ναι, είναι έξυπνος, όχι επειδή είμαι μαμά του, αλλά είναι πολύ έξυπνος, αλήθεια. Τώρα αν είναι όμορφος δεν μπορώ να το πω εγώ», του απαντά και ο Ματθαίος συνεχίζει: «Σε ποιον μοιάζει; Σε σένα ή στον πατέρα του;». Η Αριάδνη τον κοιτάζει, είναι σχεδόν έτοιμη να του πει ότι το παιδί είναι δικό του, ότι είναι ο γιος του, αφού στη διάρκεια της σχέσης τους, πριν 9 χρόνια στο Λονδίνο, είχε μείνει έγκυος και δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν για τον πατέρα του παιδιού. Ετσι στην ερώτηση του Ματθαίου απαντά απλά: «Στον πατέρα του μοιάζει». Ο Ματθαίος ζητάει να τον δει σε φωτογραφία, αλλά η Αριάδνη βρίσκει μια δικαιολογία για να μην τον δει, τουλάχιστον… ακόμα!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε ακόμη: Εξέλιξη-σοκ στο Μπρούσκο: Ο Σήφης παντρεύεται και αφήνει έγκυο την…

loading...