Οι σχέσεις του Μάρκου με τη Δάφνη πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν στα άκρα. Η Δάφνη δε έχει αρχίσει τις επαφές με τον Διαμαντή, κάτι που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Μάρκο. Διαβάστε την συνέχεια της σειράς μόνο στο Youweekly.gr….

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Μάρκος πληροφορείται ότι σε περίπτωση που η Δάφνη θέλει να πάρει το παιδί μαζί της στο σπίτι του Διαμαντή, νομικά έχει κάθε δικαίωμα και του το επιβεβαιώνει και ο Παύλος: «Παύλο, να χαρείς, μην το συνεχίζεις, γιατί μου ανέβηκε ήδη το αίμα στο κεφάλι. Το παιδί το δικό μου να μεγαλώνει με τον Διαμαντή;», του λέει και είναι έξαλλος σε κάθε συζήτηση.
Στο μεταξύ, ο Διαμαντής επισκέπτεται τη Δάφνη για να μάθει τι σκέφτεται για το μέλλον: «Σου έκανα μια πρόταση κι ακόμα να πάρω απάντηση. Θα γυρίσεις σε μένα, Δάφνη;», της λέει και η Δάφνη δεν του λέει ούτε ναι αλλά ούτε και όχι: «Δεν παίρνεται εύκολα μια τέτοια απόφαση, Διαμαντή μου… έτσι στο άψε-σβήσε. Ασε που γίνεται της μουρλής γύρω μας», του απαντάει με νάζι και ενώ ο Διαμαντής ετοιμάζεται να φύγει, μπαίνει ο Μάρκος έξαλλος που τον βλέπει: «Τι δουλειά έχεις στο σπίτι μου εσύ;», του λέει, αλλά ο Διαμαντής θέλει να τον προκαλέσει κι άλλο και γελώντας σαρκαστικά του λέει: «Πρώην σπίτι σου, εννοείς».
Στο μεταξύ, η Δάφνη που βλέπει ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει, μπαίνει στη μέση και προσπαθεί να τους ηρεμήσει: «Σας παρακαλώ, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο», του λέει, αλλά ο Μάρκος δεν ακούει τίποτα, έχει βγει εκτός εαυτού: «Μένει η κόρη μου εδώ και δεν γουστάρω να μπαινοβγαίνουν βιαστές!», πετάει στα μούτρα του Διαμαντή, ο οποίος για μια ακόμα φορά τον ειρωνεύεται και πάει να φύγει. Δεν προλαβαίνει να στρίψει και η Δάφνη πάει να κάνει παρατήρηση στον Μάρκο ότι κατέβασε το επίπεδο. Ο Μάρκος όμως δεν μασάει τα λόγια του και την απειλεί κι αυτή αλλά και τον Διαμαντή: «Δάφνη, πρόσεξε καλά! Μπορεί ο νόμος να μη με προστατεύει σε σχέση μ’ αυτόν, αλλά είμαι ικανός να πάρω το νόμο στα χέρια μου! Το ’χω ξανακάνει και δεν αστειεύομαι. Θα σας σκοτώσω και τους δύο». Η γνωστή Δάφνη δεν δίνει και πολλή σημασία. «Προτού ξεκινήσεις ένα ταξίδι εκδίκησης, σκάψε δύο τάφους, λέει ο Κομφούκιος!», του «πετάει» και ο Μάρκος γίνεται ακόμα πιο έξαλλος: «Στην ανάγκη κι αυτό θα γίνει. Θα σκάψω δύο τάφους. Για σένα και γι’ αυτόν»!
Μετά από λίγες μέρες η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή και του λέει ότι προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει σ’ αυτόν. Ο Διαμαντής παράλληλα τη ρωτάει τι θα κάνει το καλοκαίρι και της προτείνει να το περάσουν μαζί: «Τους Παναγιώτου τους έχεις γνωρίσει. Εχουν ένα μεγάλο σκάφος και με προσκάλεσαν τέλος Ιουνίου να γυρίσουμε για 15 μέρες το Ιόνιο. Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Παξοί, Κέρκυρα. Αποδέχτηκα την πρόσκλησή τους και θα μου ’δινε τεράστια χαρά αν ερχόσουν κι εσύ μαζί». Φυσικά, η Δάφνη πετάει από τη χαρά της: «Γιατί όχι; Τρελαίνομαι για το Ιόνιο. Λοιπόν, θα έρθω, με την Αθηνά μου μαζί… εννοείται», του λέει, αλλά κι αυτή τη φορά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Μάρκος σε μια κουβέντα που έχει μαζί της της λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το τι θα κάνει και το μόνο που τον νοιάζει είναι το παιδί του: «Χέστηκα κιόλας για το τι θα κάνεις. Αρκεί στα σχέδιά σου να μην συμπεριλαμβάνεις την κόρη μου. Εκεί θα με βρεις μπροστά σου!», της λέει με νεύρα, αλλά η Δάφνη το συνεχίζει: «Αλήθεια; Εχε υπόψη σου λοιπόν, ότι το καλοκαίρι θα πάω κρουαζιέρα με ένα φιλικό ζευγάρι και τον Διαμαντή και θα πάρω και την Αθηνά μου μαζί».
Ο Μάρκος χάνει τον έλεγχο από τα νεύρα του και την αρπάζει από το λαιμό να την πνίξει: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου», της λέει και την αφήνει τρέμοντας από τη σύγχυση!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε εδώ

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Δείτε το νέο συνεργάτη που θα ενταχθεί στην ομάδα του Πρωινό!

Μπρούσκο: Μελίνα και Αχιλλέας πάνε Λονδίνο – Εκπληκτικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους!

Έκτακτο στο Μπρούσκο: Στην φυλακή η Βασιλική για φόνο!

loading...