Στην προσπάθειά της να σώσει τον άντρα της ζωής της, τον Ατές, η Μπαχάρ θα βρεθεί στη φυλακή με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους των πρωταγωνιστών και σας παρουσιάζει καρέ-καρέ την επίθεση.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Κενάν (θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα μπει στη σειρά) επιστρέφει από τα παλιά και αφού παντρεύεται τη Χουλιά, έχει βαλθεί να προκαλέσει κακό τόσο στον Μεχμέτ-Εμίρ όσο και στην οικογένειά του. Ετσι βάζει στόχο την Μπαχάρ -που έχει ήδη μάθει πια πως είναι η πραγματική του κόρη- αλλά και τον Ατές. Ενα βράδυ ο Ατές μαθαίνει από τον πατέρα του -που τελικά είναι ζωντανός- ότι ο Κενάν ήταν εκείνος που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μητέρα του.

bahar-9Ο Ατές θολωμένος από τα νεύρα, αρπάζει το όπλο του και πάει να βρει τον Κενάν. Η Μπαχάρ υποψιάζεται πως κάτι κακό σκοπεύει να κάνει ο Ατές και έτσι τον ακολουθεί κρυφά. Οι δύο άντρες βγάζουν τα όπλα τους έξω από την έπαυλη Αταχάν, αλλά η Μπαχάρ προκειμένου να σώσει τον άντρα της, πυροβολεί δύο φορές πισώπλατα τον Κενάν. Εκείνος πέφτει κάτω αιμόφυρτος και η Μπαάρ σε κατάσταση σοκ μονολογεί: «Τι έκανα; Τον σκότωσα!». Η Εφσούν με τον Αρντά, που έχουν πια παντρευτεί και περιμένουν παιδί, τη φυγαδεύουν για να μη συλληφθεί, μετά από απαίτηση του Ατές: «Εφσουν, πάρτε την Μπαχάρ και φύγετε», της λέει και έτσι γίνεται. Από τον πυροβολισμό, οι ένοικοι της έπαυλης βγαίνουν έξω, ενώ η Χουλιά πέφτει πάνω από το σώμα του Κενάν και ουρλιάζει να μην πεθάνει. Ο Κενάν παλεύει να μείνει ζωντανός, ενώ ο Ατές συλλαμβάνεται όταν αναλαμβάνει την ευθύνη. Η αστυνομία έχει ενδοιασμούς για το αν πράγματι ο Ατές πυροβόλησε τον Κενάν και τελικά ένα βίντεο αποκαλύπτει τον πραγματικό ένοχο και η Μπαχάρ πλέον καταζητείται από την αστυνομία. Στο μεταξύ, η Μπαχάρ με την Εφσούν και τον Αρντά το σκάνε στη Μερσίνη. Λίγες μέρες αργότερα φτάνει και ο Ατές, ο οποίος έχει αποφυλακιστεί. Λίγο πριν το ζευγάρι επιβιβαστεί στο πλοίο για να φύγουν μακριά, η αστυνομία φτάνει στο σημείο.

Η Εφσούν προσπαθεί να φυγαδεύσει την Μπαχάρ, αλλά εκείνη της λέει: «Δεν μπορώ άλλο! Κουράστηκα, θα παραδοθώ» και στην προσπάθειά της να φύγει, σπρώχνει την Εφσούν κι εκείνη πέφτει πάνω σ’ ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Αργότερα η Εφσούν θα μάθει από τη γυναικολόγο της: «Λυπάμαι για το μωρό που χάσατε! Δεν θα μπορέσετε να γίνετε ξανά μητέρα». Αυτό είναι τεράστιο σοκ για εκείνη. Η Μπαχάρ στη φυλακή νιώθει τύψεις για το μωρό που έχασε η αδελφή της, παρόλο που ο Ατές της λέει πως δεν ήταν δικό της λάθος. Την ίδια στιγμή, η Χουλιά ξεσπάει εναντίον του αδελφού της: «Η κόρη σου είναι δολοφόνος! Πυροβόλησε τον άντρα μου και σκότωσε το εγγόνι μου». Ομως η νέα σύζυγος του Μεχμέτ-Εμίρ, η Τζεμρέ, θυμώνει και της επιτίθεται: «Κι εσένα ο σύζυγός σου είναι δολοφόνος! Πρώτα σκότωσε τη μητέρα του Ατές και μετά τη Χασρέτ». Ο Μεχμέτ-Εμίρ μένει εμβρόντητος με όσα ακούει. Αργότερα εκείνη πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και δηλώνει όσα ξέρει. Στο μεταξύ ο Κενάν συνέρχεται, αλλά η κατάστασή του συνεχίζει να είναι κρίσιμη. Η Εφσούν πάει στη φυλακή να δει την Μπαχάρ και ξεσπάει εναντίον της: «Εχασα το παιδί μου και χώρισα με τον άντρα μου! Δεν θα μπορέσω να κάνω πια άλλο παιδί». Μία μέρα πριν από τη δίκη της Μπαχάρ, ο Ατές πηγαίνει στην Εφσούν και της ζητάει να παρευρεθεί στο δικαστήριο της Μπαχάρ. Εκείνη όμως ξεσπάει. Την επόμενη μέρα η δίκη της Μπαχάρ πραγματοποιείται και ο δικαστής αποφασίζει τη φυλάκισή της για εννέα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εξελίξεις στο Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας στα χέρια του δολοφόνου – Δύσκολες ώρες για την Μελίνα!

Kara Sevda: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε!

Έκπληξη! Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του ελληνικού «Survivor»

loading...